Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ελληνισμός: Η Ελληνική Ομογένεια της Μελβούρνης βραβεύει αριστεύσαντες Έλληνες μαθητές στην ¨Eλληνική Γραμματεία¨ και τους επιδοτεί συμβολικά με 200 δολάρια

Για μια ακόμη χρονιά η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης ήταν αφιερωμένη στους αριστεύσαντες μαθητές του ημερήσιου κολλεγίου της ¨Άλφιγκτον Γκράμαρ¨, των Απογευματινών και Σαββατιανών Ελληνικών Σχολείων και του Πανεπιστημίου ¨Λα Τρομπ¨!

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, μέλη και ΦιλΈλληνες ευεργέτες της Κοινότητας και γενικότερα του Ελληνισμού της Αυτραλίας, καθώς και μέλη του προσωπικού και του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού οργανισμού, συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας ¨Παπαφλέσσας¨!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία σε αριστεύσαντες μαθητές των σχολείων της Κοινότητας, αλλά και σε μαθητές άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων!
Ο υπεύθυνος της κοινότητας για την εκπαίδευση κ. Θεόδωρος Μάρκος τόνισε ότι η κοινότητα ήταν ο πρώτος ομογενειακός οργανισμός που λειτούργησε σχολείο για τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας στους μακρινούς αντίποδες.
«Σύμφωνα με μελέτες του Δρ. Χρήστου Φίφη, το πρώτο σχολείο ιδρύθηκε το 1923, αν και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι υπήρχε από το 1902,» τόνισε!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που μελετούν εντατικά την ¨Ελληνική Γραμματεία¨ στα Σχολεία/Κολέγια και Πανεπιστήμια και βραβεύθηκαν είναι:
Από το Κολέγιο ¨Άλφιγκτον Γκράμαρ¨ :
Θεοδώρα Σιγανού
Παρασκευή Σιγανού
Δημοσθένης Γκούλας
Σίμος Γιαννουράκος Λιανίδης

Από τα Απογευματινά/Σαββατιανά σχολεία:
Σταματία Καλλιάνη
Χρήστος Κουνέλης
Έλενα Πιακή

Από τμήμα Ελληνικών του Πανεπιστημίου ¨Λα Τρομπ¨:
Φιλία Κομνηνού
Τάρα Ζαντέρ

Aπό το γυμνάσιο του Νόρθκοτ: 
Aικατερίνη Παντελίδου


Στους βραβευθέντες μαθητές παραδόθηκε το συμβολικό χρηματικό δώρο των 200 δολαρίων, σαν μια μικρή επιβράβευση για την άριστη επίδοσή τους στην Ελληνική Γραμματεία!