Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Καλά Θεοφάνεια σε όλους τους Έλληνες

Γεμάτοι υπερηφάνεια για την μεγάλη Παράδοσή μας και φέτος και σε αυτήν την Ελληνική Εορτή που ως έθιμο κρατάει από την Αρχαία Ελλάδα και σηματοδοτεί την κυραρχία της Ορθοδοξίας στον κόσμο και με την οποία θα καταλήξει και φέτος ο Εορταστικός κύκλος των Χριστουγέννων!
Οι πρόγονοί μας που γιόρταζαν την επιστροφή του Θεού Απόλλωνα, στην χώρα των υπερβορείων περιφέροντας για καθαρισμό σε πολλές περιοχές όπως τους Δελφούς, στα νερά τα Αρχαία Αγάλματα και την εμφάνιση αυτή την ονόμαζαν ¨Θεοφάνεια¨ στα  Αρχαία Χρόνια, είχαν μεγάλη προσμονή για την συγκεκριμένη μέρα! 
Η ημέρα συμβολίζει γενικότερα τον εξαγνισμό με το πέρασμα από τον Χειμώνα στην Άνοιξη! 
Έτσι και αύριο μέσω της σημερινής Κυριακάτικης αργίας, περιμένουμε τον Καθαγιασμό των Υδάτων σε ολόκληρη την χώρα μας και τον Ελληνισμό παγκόσμια, προς τιμή της φανέρωσης της Αγίας Τριάδας κατά τη βάπτιση του Ιησού Χριστού ¨εν Πνεύματι Αγίω¨ όπου θα βουτήξει περήφανα πλήθος Ελλήνων στα παγωμένα νερά και θα το γιορτάσει την υπόλοιπη ημέρα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!
Τον Ιωάννη, τον Βαπτιστή του Χριστού, η χώρα μας τον τιμεί επίσημα κάθε χρόνο στις 7 Ιανουαρίου, την αμέσως επόμενη ημέρα!
Καλά Θεοφάνεια και Χρόνια Πολλά με Ευτυχία σε όλους μας τους Έλληνες!