Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

15/04 - Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Μαραθωνίου της τρομοκρατικής ενέργειας στη Βοστώνη των ΗΠΑ

Ημέρα μνήμης των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο μαραθώνιο της Βοστόνης, ένα χρόνο μετά τις αιματηρές επιθέσεις ήταν η Μεγάλη Τρίτη!
Η Βοστόνη των ΗΠΑ, τίμησε τη μνήμη των θυμάτων την Μεγάλη Τρίτη που μας πέρασε, με την παρουσία του αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης και τον Δήμαρχο της Βοστόνης, οι οποίοι έδωσαν δυνατό μήνυμα, ¨κατά της τρομοκρατίας¨! 
Ενός λεπτού σιγή θα τηρήθηκε μεταξύ 14.30 και 15.00 ώρας Βοστόνης στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου!
 Συνοδευόμενη από μια τιμητική αστυνομική φρουρά, μια ομάδα Αξιωματούχων, στην οποία συμμετείχε και ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντιβάλ Πάτρικ και η οικογένεια του 8χρονου Μάρτιν Ρίτσαρντ, που είχε χάσει τη ζωή του στην επίθεση, σταμάτησαν δύο φορές κατά μήκος της οδού Μπόιλστον, κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου!
 Η επίθεση του περασμένου έτους που σόκαρε όλο τον Πλανήτη, όταν δύο μουσουλμάνοι τσετσένοι είχαν τοποθετήσει σε σημείο μηδέν, 2 βόμβες τοποθετημένες σε χύτρες ταχύτητας που εξερράγησαν ταυτόχρονα κοντά στην γραμμή του τερματισμού, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, έκλεισαν ένα χρόνο!
Το ¨Εφ Μπι Άι¨ τότε είχε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των διπόδων ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών καθώς συνεχιζόταν η καταδίωξή τους από τις αρχές όταν εντοπίστηκαν στις 19 Απριλίου, όπου ύστερα από έντονη καταδίωξη η Αστυνομία ¨σούταρε¨ τον έναν.
Στη φετινή διοργάνωση του μαραθωνίου της Βοστόνης, αναμένεται προς τιμήν των θυμάτων να συμμετέχει εξαιρετικά αυξημένος αριθμός δρομέων! 
Ο εγκεκριμένος αριθμός των συμμετεχόντων, αυξήθηκε σε 36.000, έναντι 27.000!  Οι δεκάδες χιλιάδες θεατές που αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά το αθλητικό γεγονός θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όπως είναι η απαγόρευση των σακιδίων πλάτης κατά μήκος της διαδρομής!
Αιώνια η Μνήμη τους!