Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Λάρισα: ¨Βούλιαξε¨ η κεντρική πλατεία της Λάρισας με την Περιφορά των Επιταφίων - Πλήθος κόσμου στην μεγάλη γιορτή της Μεγάλης Παρασκευής - Δεν χωρούσανε οι Εκκλησίες από τα πλήθη του κόσμου κατά την Μεγάλη Εβδομάδα - ¨Στα γιορτινά¨ η Πόλη και οι Κάτοικοι

Κορυφώθηκε η Θεία Ορθοδοξία εχθές Μεγάλη Παρασκευή στην πόλη μας, Λάρισα! 
Με Επίσημες Κρατικές Τιμές και μαζί με την Εκκλησία της Ελλάδας, 
οι Λαρισαίοι Πολίτες ¨βούλιαξαν¨ την Πόλη της Λάρισας! 
 Στις 21:30 πραγματοποιήθηκε η εξόδια ακολουθία του Επιταφίου της Μητρόπολής μας, Αγίου Αχιλλείου και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κοντινοί Επιτάφιοι των συνοικιακών συγκροτημάτων!  
Η Τροχαία και η Αστυνομία επίσης, απέκοψαν την κυκλοφορία όλη τη βραδιά, μέσω των οδών Παπαναστασίου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου προς την κεντρική πλατεία και από το κέντρο προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου, μέσω των κεντρικών οδών Κύπρου, Ερμού, Βενιζέλου και Πολυκάρπου για τη διεξαγωγή της Εορτής μας! 
 Με την Μπάντα της Φιλαρμονικής και μέσα σε κλίμα κατάνυξης εψάλησαν με κάθε επισημότητα τα Ευαγγέλια και οι Ώρες, κάτω από την σκέπη του χοροστατούντος Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ.κ. Ιγνατίου και σύσσωμη την πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας!  
Καθόλη την διάρκεια της περιφοράς των Επιταφίων, κάνοντας ό,τι κάνουν και όλοι την ημέρα αυτή, ακολούθησα τους Πολίτες και τον Επιτάφιο και χάθηκα με παρέες στα γιορτινά σοκάκια, γεμάτα από κόσμο και όλους τους, νέους και μεγαλύτερους, ντυμένοι ο καθένας τους ξεχωριστά-γιορτινά, σε κάθε σημείο και γωνιά της υπέροχής μας μεγαλούπολης! 
Με γιορτινό κλιμα οι πολίτες κατά την περιφορά έραναν τους υπολοίπους Επιταφίους με λουλούδια σε κάθε συνοικία και ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα κρατώντας Λαμπάδες και Κεριά και ως λαοθάλασσα κατευθύνθηκαν μετά το πέρας προς όλες τις κατευθύνσεις!
Είναι γεγονός επίσης πως καθόλα τα απογεύματα της Μεγάλης Εβδομάδας που ψαλλότανε ο Εσπερινός, για άλλη μια χρονιά, οι Εκκλησίες της Πόλης της Λάρισας (όπως και ολόκληρης της Ελληνικής Επικράτειας), δεν χωράγανε από το πλήθος των Πιστών! 
 Σε κάθε γωνιά της Λάρισας και του νομού οι καμπάνες ηχούν έντονα από ψηλά και μέσω των ηχητικών εγκαταστάσεων σε κάθε περιοχή αντηχούνε οι Ψαλμωδίες των Ιερέων  στα πέρατα των περιοχών, γεμίζοντάς μας όλους με Αγαλίαση και Χαρά!