Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Με Υπερηφάνεια, Λαμπρότητα και Λεβεντιά διεξήχθησαν οι Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις για την Γιορτή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας του 1821 και το Υπερήφανο Ελληνικό Παραδοσιακό μας Γλέντι ¨άναψε¨ παντού (25 03 15)

Με Υπερηφάνεια, Λαμπρότητα και Λεβεντιά διεξήχθησαν οι Μεγαλοπρεπείς Εκδηλώσεις για την Γιορτή της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας του 1821 στις 25 03 του 2015!
Η Έκβαση της Ελληνικής Επαναστάσεως κατά των αδαών και θηλυπρεπών τούρκων γιορτάστηκε Μεγαλοπρεπώς σε όλο τον Ελληνισμό!
Στην Αθήνα πραγματικά Εντυπωσιακές ήταν οι Εικόνες από την Στρατιωτική και την υπόλοιπη Παρέλαση που έκανε μικρούς και μεγάλους Έλληνες να συγκινηθούνε!
Δείτε τις πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες:
Λίγο πριν οι Έλληνες Στρατιώτες μοιράζανε Ελληνικά Σημαιάκια στο Μετρό στους Έλληνες Περαστικούς!
 Στην Παρέλαση συμμετείχαν οι Έλληνες με Μηχανοκίνητες και Πεζοπόρες Φάλαγγες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και πραγματοποιήθηκαν από τους Έλληνες Πιλότους πτήσεις Ελικοπτέρων πάνω από τα Αγήματα των Τριών Κλάδων των Πολεμικών Αεροσκαφών όλων των τύπων!

Στην Θεσσαλονίκη με Λαμπρότητα πραγματοποήθηκε η Παρέλαση στην παραλιακή Λεωφόρο ¨Μεγάλου Αλεξάνδρου¨, ενώ πριν από την παρέλαση, από τα μεγάφωνα ήχησαν Ελληνικά Παραδοσιακά τραγούδια και κατά την λήξη στήθηκε Ελληνικό Γλέντι!
Το ίδιο στην Αθήνα, στα Νησιά και στο εξωτερικό! 

Στο εξωτερικό πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης Παρέλαση από τους Έλληνες Ομογενείς μας με Υπερήφανο Ελληνικό Γλέντι από τους Άντρες Έλληνες εν μέσω Ελληνικά Σημαιοστολισμένων δρόμων!
Συγχαρητήρια!