Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

¨Όντιοβίζουαλ/Audiovisual - Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος¨: Η πρώτη Ελληνική Εταιρία Μετάφρασης-Μεταγλώττισης και Υποτιτλισμού σε όλα τα Οπτικοακουστικά Προϊόντα

Όλοι βλέπουμε Ταινίες που η ομιλία τους δεν αντιστοιχεί στην Ελληνική μας Γλώσσα! 
Τι συμβαίνει τότε και ποιος αναλαμβάνει; 
Μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Εταιρίες Μετάφρασης, Υποτιτλισμού και Μεταγλωττισμού στην Ελληνική μας Γλώσσα, η ¨Όντιο Βίζουαλ/Audiovisual - Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος Α.Ε.¨ είναι από τις πρώτες στην διακίνηση και την εμπορία των Οπτικοακουστικών Προϊόντων που αφορούν την Ελλάδα και την Κύπρο!
Σε όλα τα φορμάτ Ήχου και Εικόνας υποτιτλίζει οποιοδήποτε είναι ξένο προς την Ελληνική Γλώσσα! 
Όπως σε όλες το σήμα κατατεθέν της βρίσκεται στο οπισθόφυλλο των προϊόντων, αποτελώντας έναν από τους Επίσημους Φορείς Υποτιτλισμού, Μεταγλωττισμού και Μετάφρασης  Οπτικοακουστικών Προϊόντων της Χώρας μας και της Κύπρου, για να μπορεί ο κάθε Έλληνας Πολίτης να απολαμβάνει με την άνεση την ταινία του ή να παίζει το παιχνίδι του στην Γλώσσα του, την Ελληνική!
Διαθέτει άρτιο προσωπικό προσφέροντας δεκάδες Ελληνικές Θέσεις Εργασίας στα πολλά πόστα της! 
Μία από τις πολλές και κορυφαίες Ελληνικές Εταιρίες που σίγουρα έχει μπει και περάσει σε κάθε σπίτι!
Μερικά από τα ορόσημα της Ελληνικής Εταιρίας Υποτιτλισμού, Μετάφρασης και Μεταγλώτισης της Ελληνικής Γλώσσας:
Το 1982, γίνεται η ίδρυσή της και δημιουργείται το πρώτο ολοκληρωμένο στούντιο αναπαραγωγής Βιντεοκασετών στην Ελλάδα, με άρτια τμήματα Μετάφρασης, Υποτιτλισμού και Μεταγλωττισμού
Το 1985, υπογράφεται το συμβόλαιο για την Ελλάδα και την Κύπρο με όλες τις μεγάλες Κινηματογραφικές ξένες Εταιρίες!
Το 1994 ιδρύεται η θυγατρική ¨Ον προντάξιονς/On Productions¨ με κύριο μέτοχο την πρώτη και ξεκινά η συνεργασία με τις όλες τις μεγάλες Εταιρείες Διανομής Κινηματογραφικών Ταινιών, για την εκμετάλλευση σε Βίντεο των ταινιών αυτών!
Πρώτα σε βιντεοκασσέτες/vhs κι έπειτα σε Ντιβιντί/dvd και Μπλουρέι/blueray!
Το 2003 η ¨Όντιο Βίζουλ/Audio Visual Enterprises S.A.¨ αφού στέκει πλέον υπερήφανα εδραιωμένη στον χώρο της, εξαγοράζει τη νοτιoαφρικάνικη ¨Στερ Σίνεμας/Ster Cinemas¨, η οποία εκπροσωπείται από ένα και μοναδικό πολυκινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη, εκείνη την εποχή, ενώ σήμερα πλέον, κυρίαρχα, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια! 
Η Στερ Σίνεμας στην Ελλάδα είναι πια μία αμιγώς Eλληνική εταιρεία, με την εξαγορά των Κινηματογράφων ¨Γιούροπελξ/Europlex¨, που διαθέτουν 8 Κινηματογραφικές Αίθουσες. Τέσσερις στην Πάτρα και 8 στη Λάρισα, ενώ σήμερα πλέον Διπλάσιες!
Το 2004 έχοντας δημιουργήσει τα Έσοδα από την Μετάφραση-Μεταγλώτιση και Υποτιτλισμό της Ελληνικής Γλώσσας, η Ελληνική Εταιρεία εξαγοράζει περίπου το μισό του ¨Αλού Φαν Παρκ/Allou Fun Park¨, του μεγαλύτερου θεματικού Πάρκου Διασκέδασης στην Ελλάδα, ενώ την ίδια χρονιά εγκαινιάζει τους νέους της κινηματογράφους Σινεπλέξ, με τους δικούς της Έλληνες μετόχους, στην Αττική!
Το 2005 ολοκληρώνεται η ανέγερση του νέου τωρινού υπερύγχρονου Κτιρίου Στέγασης, σε ιδιόκτητη έκταση στη βιομηχανική, στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου, όπου και μεταφέρεται όλη η διακίνηση και διανομή των εμπορευμάτων της Εταιρείας, ενώ συνιδρύει την Εταιρία ¨Προοπτική¨!
Το 2008 συνάπτει συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ελληνικά Στούντιο στην Ελλάδα καθώς και με αυτά των Καλωδιακών Εταιριών για τις Σειρές και τα Ντοκυμανταίρ (όπως λόγου χάρη με το κανάλι ¨Χίστορυ/History¨)!
Σήμερα παραμένει μία από τις κυρίαρχες Εταιρίες Υποτιτλισμού και Μεταγλωτισμού-Μετάφρασης της Ελληνικής Γλώσσας!
Η δράση της είναι αξιοσημείωτη και στο εξωτερικό με την προώθηση Οπτικοακουστικών Μέσων στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες ηπείρους!
Συγχαρητήρια!