Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έλληνες: Πέτρος Ρακιτζής - Η Φωτεινή ιδέα από τον Έλληνα ερευνητή

Μεταξύ των Ευρωπαίων Ερευνητών που χρηματοδοτούνται απευθείας από την Ε.Ε., προκειμένου να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμα προϊόντα, βρίσκεται ο Έλληνας ερευνητή κος Πέτρος Ρακιτζής από το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του ΙΤΕ και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης! 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Πέτρος Ρακιντζής επιβραβεύεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας. Συγκεκριμένα, η έρευνα του κ. Ρακιτζή αφορά στη βελτίωση με την χρήση πολωσιμετρίας της ευαισθησίας και της χρονικής κατανομής της ανίχνευσης της χειρομορφίας (ιδιότητα δύο μορίων να είναι εναντιόμορφα, δηλ. να μην μπορούν να ταυτιστούν με την κατοπτρική τους εικόνα)! 
Η μέθοδος προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς της χημείας από την στερεοχημεία, την οργανική χημεία και την φυσικοχημεία μέχρι τη βιοχημεία, την υπερμοριακή χημεία και την φαρμακολογία! Ο κος Πέτρος Ρακιτζής έλαβε το Πτυχίο του σε Φυσική και Χημεία από το Πανεπιστήμιο Κόρνελ (ΗΠΑ) το 1992 και το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Στάντφορ (ΗΠΑ) το 1997! 
Η διατριβή του αφορούσε την πειραματική μελέτη ατομικής και μοριακής στροφορμής σε χημικές αντιδράσεις. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης την περίοδο 1999-2000 και τo 2001 εκλέχθηκε ως Λέκτορας στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ το 2006 έγινε Επίκουρος, και εξελίχθηκε στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή το 2011! 
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας είναι ο πρώτος πανευρωπαϊκός χρηματοδοτικός οργανισμός για έρευνα αιχμής. Κάθε χρόνο, επιλέγει και χρηματοδοτεί τους καλύτερους, δημιουργικούς ερευνητές  για την υλοποίηση πενταετών έργων στην Ευρώπη! 
Το πρόγραμμα χρηματοδότησης για την «απόδειξη του εφικτού μιας ιδέας» θεσπίστηκε το 2011, ως συμπληρωματική χρηματοδότηση για ερευνητές του ΕΣΕ, με σκοπό να συμβάλει στην τόνωση της καινοτομίας! Έτσι ο κος Πέτρος Ρακιτζής κατατάσσεται ανάμεσα σε αυτούς και πρόκειται να αναπτύξει την Επιστημονική του Ιδέα κι Έρευνα!
Συγχαρητήρια!