Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πλήρης Ιατρική Περίθαλψη και Ασφάλιση για όλους τους Έλληνες Πολίτες

Αυτοί είναι οι τρόποι για Πλήρη Ιατρική Περίθαλψη και Ασφάλιση για όλους (ανεξαιρέτως) τους Έλληνες Πολίτες! 
Ο ¨Σταθμός Υγείας για Έλληνες¨ από τον ¨Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή¨, που άρχισε να λειτουργεί εδώ και χρόνια προσφέροντας έργο φροντίδας στον κόσμο είναι και φέτος για όλη τη Σεζόν ξανά κοντά στους Έλληνες Πολίτες! 
Με μία πλήρης γκάμα από εξιδικευμένους Γιατρούς ή ακόμη και  την δωρεάν διακομιδή και την περίθαλψη από το προσωπικό της Χρυσής Αυγής, μαζί με την Φροντίδα και Πρόνοιά της, προσφέρουν συνολικά ένα θεάρεστο έργο!
Για τους αναφάλιστους Έλληνες Πολίτες: Tα Καταστήματα της Πρόνοιας, λειτουργούν στις εκάστοτε Πόλεις των διαμενόντων, για όλους τους Έλληνες Πολίτες ανεξαιρέτως (δωρεάν για από μία απλή εξέταση εώς μία εισαγωγή καθώς και το κόστος της όποιαδήποτε εγχείρησης το οποίο θα επωμιστούν οι υπηρεσίες της ¨Πρόνοιας¨)!
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσετε στο Κατάστημα της ¨Πρόνοιας¨, είναι για μία μόνο φορά κι είναι τα εξής:
Α) Το εκκαθαριστικό εφορίας του τρέχοντος έτους, Β) τα έντυπα Ε9 και Ε1 (ζητήστε τα από τον λογιστή σας/αρχειοθήκη αν δεν τα έχετε σπίτι), Γ) ένα πιστοποιητικό της διαμονής και της οικογενειακής σας κατάστασης που θα πάρετε από την Δημαρχία, Δ) μία βεβαίωση από τα (υπο)καταστήματα των ¨ΙΚΑ¨ - ¨ΟΑΕΕ¨ πως δεν ασφαλίζεστε σε αυτά και τέλος Ε) από μία φωτοτυπία της κάρτας της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ σας καθώς και του ¨ΟΑΕΔ¨.
Τα παραδίνουμε στο πλησιέστερο (υπο)κατάστημα της ¨Πρόνοιας¨ στην περιοχή που διαμένουμε κι αμέσως (σε μερικές εργάσιμες μέρες το πολύ), έχουμε όλοι οι Έλληνες Πολίτες ανεξαιρέτως, πλήρη περίθαλψη χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!

Δείτε εδώ σχετικά με τα ¨Κοινωνικά Φαρμακεία - Ιατρεία¨ των Ελλήνων Πολιτών.

Δείτε εδώ επίσης, τα δικαιολογητικά για το κοινωνικό παντοπωλείο προς στους Έλληνες Πολίτες!