Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Από 23 έως 25 Αυγούστου 2015 το 3o Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» στη Σκόπελο

 Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται στη Σκόπελο από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου 2015 με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 Ελλήνων Ανδρών Χορευτών από διάφορες περιοχές της χώρας μας αλλά και της Κύπρου για να χορέψουν τους Ελληνικούς Υπερήφανους και Μοναδικούς Αντρικούς Παραδοσιακούς Χορούς μας που τόσο εξυμνούν τον Ελληνισμό και την Ανδρεία στα πέρατα της γης το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Σκοπέλου!
Την Κυριακή 23 Αυγούστου, το σύνολο των Χορευτών, πιασμένοι χέρι-χέρι, θα σημάνουν την έναρξη του Φεστιβάλ, κυκλώνοντας το παλιό λιμάνι για να μας υποδεχθούν στη συνέχεια στο ανοικτό θέατρο της Σκοπέλου!  Στο τέλος της πρώτης βραδιάς θα μας ξεναγήσουν στη διασκέδαση με ένα Γλέντι καλωσορίσματος!
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας κι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μαζί με τον Δήμο της Σκοπέλου, τους Ξενοδόχους του Νησιού και την υποστήριξη της οργάνωσης ¨Πλέγμα¨, με κοινό στόχο όλων την εξύμνηση του Ελληνικού μας Πολιτισμού στα πέρατα του κόσμου!
Στις Σποράδες μας ο Διαμαντής Παλαιολόγος, γεννήθηκε το 1948 και μεγάλωσε στο Παλιό Κλήμα Σκοπέλου. Υπήρξε ταλαντούχος χοροδιδάσκαλος, μαθητής της Δόρας Στράτου, και «ψυχή» του χορευτικού συγκροτήματος της Γλώσσας Σκοπέλου, το οποίο διακρίθηκε επανειλημμένα πανελληνίως!  Διακρίθηκε για την ανιδιοτέλειά του και δεν σταμάτησε να ερευνά τον πλούτο των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών εμπλουτίζοντας τις γνώσεις με Σεμινάρια Χορού, Συνέδρια Διεθνών Οργανώσεων Χοροδιδασκαλίας και άλλα!
Περισσότεροι από 600 χορευτές από όλη την Ελλάδα, φορώντας την Παραδοσιακή τους Φορεσιά, θα πιαστουν χέρι-χέρι και θα χορεψουν κατά μήκος του λιμανιού της Σκοπέλου, σμίγοντας με αυτό τον τρόπο τις Παραδόσεις όλης της Ελλάδας στο Νησιωτικό Λιμάνι!
Η Πελοπόνησσος, η Στερεά Ελλάδα, η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος, η Καππαδοκία, η Μικρά Ασία, ο Πόντος, οι Κυκλάδες, τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, η Θεσσαλία και οι Σποράδες, όλη η Ελλάδα σχεδόν, αντιπροσωπεύονται από τους νέους Έλληνες Χορευτές σε αυτή τη μεγάλη Ελληνική Γιορτή!
Συγχαρητήρια!