Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Μανώλης Μπικάκης: Ένας από τους Έλληνες στους οποίους οφείλεται η σημερινή Ελευθερία του Νησιού της Κύπρου μας

Μανώλης Μπικάκης - Ο Έλληνας Ήρωας!
Ένας από τους Έλληνες καταδρομείς που πολέμησαν στην Κύπρο ήταν ο Έλληνας Ήρωας, Μανώλης Μπικάκης! Ο νεαρός Κρητικός πρασινοσκούφης, αντιστάθηκε μαζί με άλλους καταδρομείς, έχοντας αναλάβει την υπεράσπιστη της περιοχής, καθώς οι θηλυπρεπείς αδαείς τούρκοι, προωθούνταν στα προάστια της Πόλης της Λευκωσίας! 
Η μονάδα του ήρθε αντιμέτωπη με όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι τουρκικά άρματα μάχης Μ48Α2 και ένα τάγμα πεζικού. Ο Μανώλης Μπικάκης σε κάποια στιγμή αποκόπηκε, ωστόσο είχε ακόμα πυρομαχικά και το ΠΑΟ του (πυροβόλο άνευ οπισθοδρομήσεως). Όταν ο Μανώλης Μπικάκης ξεμπέρδεψε με την τουρκική δύναμη, τα έξι τουρκικά άρματα μάχης είχαν καταστραφεί και οι τούρκοι πεζικάριοι υποχωρούσαν, έχοντας υποστεί άγνωστο αριθμό απωλειών! 
Ο Μανώλης Μπικάκης παρέμεινε στην περιοχή 4 ημέρες, πολεμώντας με ένα απλό πολυβόλο που είχε!
Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το 1ο άρμα και στα 270 μέτρα το καταστρέφει!
Αλλάζει θέση, εγκλωβίζει το 2ο άρμα και το τυλίγει στις φλόγες χωρίς να γλιτώσει κανείς! 
Καταστρέφει και το 3ο άρμα, ενώ οι τούρκοι τον ψάχνουν σαν τρελοί, αλλάζει θέση και καταστρέφει και το 4ο μην αφήνοντας κανένα τους ζωντανό! 5ο και 6ο των ¨θηλυπρεπών εξ΄ανατολών αδαών¨, είχαν την ίδια τύχη!
Ο νεαρός καταδρομέας έχοντας μαζί με άλλους, συμβάλει στο να καταφέρει την σημερινή Ελευθερία του Νησιού μας, επέστρεψε στην Ελλάδα και δούλεψε σαν οικοδόμος. Έφυγε το 1994 σε τροχαίο στους δρόμους της Εθνικής οδού (Αθηνών Πατρών). Τιμήθηκε μετά θάνατον από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας με ειδική Πλακέτα που απεστάλη στην Γενέτειρά του!
Μανώλης Μπικάκης - Ο Έλληνας Ήρωας!