Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Πως χρησιμοποιείται η κάρτα αλληλεγγύης (04/15) για τους Έλληνες Πολίτες

Με την πρόσφατη κάρτα αλληλεγγύης που παραλάβαμε από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (προσωπικώς, μέσω Πολιτιστικού Προγράμματος κι ελευθέρων επαγγελμάτων), επωφελούμαστε για το ενοίκιο, εννέα μηνιαίων δόσεων, οι οποίες είναι αφορολόγητες προς τον ιδιοκτήτη. Σημειώνεται πως μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία κι έχει ξεκινήσει η πίστωση (70 - 220 €.). Για την επιδότηση ενοικίου χρειάζονται τα παρακάτω δικαιολογητικά: 
Ταυτότητα, Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. καθώς και το ηλεκτρονικό συμβόλαιο Μισθωτή/Εκμισθωτή με το ΙΒΑΝ του Εκμισθωτή! 
  Να έχετε υπόψην πως η κάρτα μας (εικόνα 1), θα πιστώνεται με το ποσό του επιδόματος που δικαιούμαστε κάθε μήνα κι έτσι έχουμε ήδη και την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουμε για αγορές Τροφίμων σε: Ιχθυοπωλεία, Οπωροπωλεία, Κρεοπωλεία, Αρτοποιεία, Μανάβικα, Ελληνικά Σούπερμάρκετ και Ψιλικατζίδικα εκτός Περιπτέρων, με το σήμα κατόχου πιστωτικής συναλλαγής καρτών, ως προπληρωμένη κάρτα που θα πιστωθεί συνολικώς εννέα φορές με το ποσό των 70 (& 30 το ανήλικο τέκνο οικογενείας)
ευρώ ανά μήνα, πληκτρολογώντας στο ταμείο κάθε φορά το προσωπικό μας τετραψήφιο νούμερο που μας εστάλη μέσω Ταχυδρομείου (εικόνα 2).
Να σημειωθεί πως δεν αποτελεί πιστωτική κάρτα, δεν χρησιμοποιείται για ανάληψη χρημάτων και για άλλες αγορές σε άλλα Καταστήματα καθώς και στο διαδίκτυο, πέραν της αγοράς Τροφίμων από τα συγκεκριμένα παραπάνω Ελληνικά Μαγαζιά καθώς επίσης δεν χρησιμοποιείται στο εξωτερικό. (Πληροφορίες για την κάρτα, παρέχουν και τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.).