Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Τα ονόματα των Θεών του Ολύμπου μας έχουν συμβολικές σημασίες

Ο Όλυμπος: Tο Ιερό και μοναδικό αυτό Βουνό της Ελλάδας μας και του Αρχαίου Κόσμου!
Η Ετυμολογία του είναι η εξής: Όλυμπος = Ολόλαμπος, από την κατοικία των Θεών. Ουράνιος χώρος ή θόλος αξεπέραστης Ομορφιάς!
Τον Όλυμπο ονομάζουν ακόμη Αιγλήεντα, Φωτεινό, Λαμπερό, Πολυδειρά (πολυχάρανδρο), Αιπύδα, Γέρο - Όλυμπο (Ιερό Όλυμπο)!
Οι 12 Θεοί του Ολύμπου ήταν Σύμβολα! Οι πρώτοι Θεοί, δημιουργήθηκαν από την εξέταση του αχανούς σύμπαντος από τους Προγόνους μας!
Η αναζήτηση της κοσμογονίας, στηρίχθηκε σε δύο βασικές και απόλυτα λογικές σκέψεις: α) Ο υλικός κόσμος: Γη, Ουρανός, Σύμπαν, δεν μπορεί να προυπήρχε. Η δημιουργία του δεν έγινε από το μηδέν, ούτε χωρίς γεννήτορα. β) Ο γεννήτορας της Ζωής και του Σύμπαντος: Πρέπει να είναι Ών, με ανώτερη και ανεξάντλητη μυστηριακή δύναμη, που επέβαλε παγκόσμια αρμονία και κυβερνά με Σοφία. Και κατέληξαν: Το Ανώτερο Όν είναι το Πυρ - Φως = Ήλιος που ονόμασαν Θεό - Φαέθωνα και με τα άλλα στοιχεία της φύσης, Αέρα - Νερό - Χώμα, συνθέτουν όλες τις υλικές και πνευματικές υπάρξεις. Ας δούμε τώρα την συμβολική σημασία των Θεών!
Ζευς ή Δίας: Είναι η Δύναμις, η Αρμονία, η αρχική αιτία δηλαδή των πραγμάτων!
Ποσειδώνας: Είναι η Ισορροπία των υγρών στοιχείων, για να υπάρχει Ζωή!
Απόλλωνας: Είναι η Θερμότητα για την επιβίωση του ανθρώπου και της φύσης ( Ήλιος - Φως)!
Ήφαιστος: Είναι η Τέχνη, Η Διαμόρφωση κι ο Εξευγενισμός των Στοιχείων του Κόσμου!
Άρης: Είναι η Ανδρική - Πατριαρχική κηδεμονία (Θεός του πολέμου)!
Έρμής: Είναι η Γνώση κι η Σοφία για να ολοκληρωθεί ο νους του ανθρώπου. Αγγελιοφόρος των πνευματικών θεικών βουλών, αλλά και της διακίνησης του εμπορικού πλούτου και Θεός του εμπορίου!
Ήρα : Είναι η Υποσυνείδηση , η σύζυγος του Δία για να διατηρείται η Αρμονία κι η Πληρότητα. Η Θεά των γυναικών και της οικογένειας!
Δήμητρα: Είναι η Θεά της γεωργίας, η μεγαλύτερη μητέρα που αγκαλιάζει το παιδί της και δεν μπορεί να το αποχωριστεί!
Εστία: Είναι η Θεά της Οικίας, της ζεστασιάς του σπιτιού, η ζεστή Φλόγα που ολόγυρά της συγκεντρώνεται η οικογένεια!
Αθηνά: Είναι η Υπερσυνείδηση , Θεά της Γνώσης και της Σοφίας!
Άρτεμις: Είναι η Θεά της Αξιοπρέπειας! Σύμμαχος Ελλήνων! Προστάτης επίσης των ζώων απο τις επιβουλές του κυνηγιού!
Αφροδίτη: Είναι η Θεά της γονιμότητας και παράλληλα της Ομορφιάς. Ενώνει αρμονικά το θηλυκό με το αρσενικό και διαιωνίζει το είδος του!
Αυτή είναι η Συμβολική σημασία των Θεών του Ολύμπου μας, που έχουν ακόμη πολλές διαφορετικές Ερμηνείες, στηριγμένες στον Υπερήφανο, αστείρευτο Πολιτισμό μας, Παγκόσμιο Θεμέλιο όλων των Παραγόντων!