Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

➫ Γιορτάστηκε με Μεγαλοπρέπεια η Ελληνική Γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ελλάδα, τον Πόντο μας και τον υπόλοιπο κόσμο με την πληρότητα των εξοδούχων στο 100% ➫ Η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στα διόδια να ξεπροβοδήσει τον κόσμο

Κάθε Μήνας έχει τα δικά του Ελληνικά Έθιμα! Κι ο Αύγουστος επίσης τα δικά του!
➫Στην Τραπεζούντα του Πόντου μας: 
Για τέταρτη φορά τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο όρος Μελά χοροστατούντος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Πλήθος κόσμου προσκύνησε την εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο! - Ήθη και έθιμα αιώνων αναβιώνουν για να τιμήσουν τη Θεοτόκο σε όλη τη χώρα!
Χιλιάδες πιστοί βρέθηκαν ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στο όρος Μελά στην Τραπεζούντα για να πάρουν μέρος στο προσκύνημα του Δεκαπενταύγουστου και να παρακολουθήσουν από κοντά για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Θεία Λειτουργία, στο Ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!
Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, και με την παρουσία χιλιάδων προσκυνητών, γιορτάσηκε και στα Νησιά μας η Κοίμηση της Θεοτόκου!
 Στο νησί της Πάτμου, το νησί της Ορθοδοξίας, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το ιστορικό μοναστήρι της Αποκάλυψης, οι μοναχοί του τηρούν το έθιμο του επιταφίου της Παναγίας, ένα έθιμο με βυζαντινές καταβολές. Ο χρυσοποίκιλτος επιτάφιος της Παναγίας περιφέρεται στα σοκάκια του νησιού σε μεγαλοπρεπή πομπή, ενώ οι καμπάνες του μοναστηριού και των άλλων εκκλησιών ηχούν ασταμάτητα! 
Στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, όπου το βράδυ της παραμονής γίνεται η έξοδος του επιταφίου της Παναγίας υπό τη συγκινητική μελωδία των εγκωμίων της Θεοτόκου που ψάλλουν όλοι μαζί οι Σκιαθίτες!
Στη Λέσβο, όπου στη γραφική κωμόπολη της Αγιάσου στο επίκεντρο της ημέρας είναι η ξακουστή εκκλησία της Παναγίας της Αγιάσου, όπου η ομώνυμη εικόνα είναι έργο του ευαγγελιστή Λουκά, πλασμένη με κερί και μαστίχα! 
Την ημέρα της γιορτής, μετά τη λειτουργία, γίνεται η περιφορά της εικόνας γύρω από τον Ελληνικό Nαό και ακολουθεί ένα μία από τις ωραιότερες Γιορτές του Ανατολικού Αιγαίου!
Στη Θάσο, στο χωριό Παναγιά, όπου μετά τη λιτάνευση της εικόνας, που συνοδεύεται από πολυμελή μπάντα, οι πιστοί μαζεύονται στο προαύλιο της Εκκλησίας και παρακάθονται στο γιορτινό τραπέζι που περιλαμβάνει πατάτες, ρύζι και μοσχάρι Στιφάδο!
Αποκορύφωμα του παραδοσιακού εορτασμού είναι ο χορός που γίνεται στη μικρή πλατεία, μπρος στην εκκλησιά της Παναγίας, με τους Έλληνες οργανοπαίκτες να παίζουν τον Κάτω Χορό, αργόσυρτο και με σοβαρή διάθεση. Ξεκινά από τους άντρες και ακολουθούν οι γυναίκες ντυμένες με τις εκπληκτικής ομορφιάς παραδοσιακές γιορτινές στολές τους!
Στα Κουφονήσια, όπου γιορτάζει η Παναγιά στο Κάτω Κουφονήσι. Μετά τη λειτουργία προσφέρεται φαγητό από τους ντόπιους και κατόπιν όλοι μεταφέρονται με καΐκια στο Πάνω Κουφονήσι για γλέντι με θαλασσινούς μεζέδες μέχρι πρωίας!

Στην Κάρπαθο, στην οποία το λεγόμενο πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Όλυμπο, είναι από τα πιο κατανυκτικά. Αλλά και την Παναγία Σπηλιανή στη Νίσυρο, στο Μοναστήρι Παναγίας του Χάρου στους Λειψούς, στην Παναγία Φανερωμένη και στην Παναγιά τη Θαλασσινή στην 'Ανδρο, στην Παναγία Κρεμαστή στη Ρόδο, στην Παναγιά Καστριανή στην Τζια, στην Παναγιά Πανοχωριανή στην Αμοργό, στην Παναγία στη Σέριφο και στο Φιλότι της Νάξου, στην Πορταΐτισσα στην Αστυπάλαια και σε άλλες γωνιές της Ελλάδας, η ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου εορτάζεται με Μεγαλοπρέπεια!

➫ Χιλιάδες Αθηναίοι άφησαν την Αθήνα από την Πέμπτη έως και σήμερα προκειμένου να ταξιδέψουν σε κάποια νησί ή στον τόπο καταγωγής τους και να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο μακριά από την πρωτεύουσα!
Η… φυγή από το κλεινόν άστυ γίνεται με όλα τα μέσα. Με αεροπλάνα, με πλοία, με λεωφορεία με αυτοκίνητα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η πληρότητα στα μέσα αγγίζει το 100%.
Για την έξοδο από την Αττική: Τόσο τα λιμάνια της Αττικής όσο και οι σταθμοί του ΚΤΕΛ είναι γεμάτοι τις τελευταίες ώρες από πολίτες που φεύγουν από την πρωτεύουσα την τελευταία στιγμή. Τα δρομολόγια των πλοίων προς τα νησιά τόσο από τον Πειραιά όσο και από την Ραφήνα με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου είναι δεκάδες και σχεδόν σε όλα η πληρότητα είναι 90%. Το ίδιο ισχύει και για τους σταθμούς ΚΤΕΛ στη Λιοσίων και στον Κηφισό όπου τα λεωφορεία επί το πλείστον φεύγουν με πληρότητα 100%. Για το λόγο αυτό οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ προγραμμάτισαν και εξτρά δρομολόγια προς προορισμούς που είχαν μεγάλη ζήτηση. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στους σταθμούς των τραίνων.
Την Παρασκευή (14/8), αναχώρησαν από τον Πειραιά 23 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 28 για τον Αργοσαρωνικό, 13 από τη Ραφήνα και 7 από το Λαύριο.
Αντίστοιχα την Πέμπτη (13/8), αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 22 πλοία με 19.610 επιβάτες, 2.821 οχήματα, 663 φορτηγά και 848 δίκυκλα. Για τον Αργοσαρωνικό αναχώρησαν 34 πλοία με 6.137 επιβάτες, 628 αυτοκίνητα, 59 φορτηγά και 290 δίκυκλα. Από τη Ραφήνα αναχώρησαν 11 πλοία με 5.414 επιβάτες με 966 οχήματα, 61 φορτηγά και 155 δίκυκλα. Από το Λαύριο 6 πλοία με 1.791 επιβάτες, 4.430 οχήματα, 51 φορτηγά και 64 δίκυκλα.
Αύξηση και στις πτήσεις
Αυξημένες είναι και οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα οι πτήσεις είναι αυξημένες κατά 16% σε σχέση με το αντίστοιχο τετραήμερο του 2015 (14-17 Αυγούστου)!
➫ Η ¨Χρυσή Αυγή¨ κατέβηκε στα διόδια για να ξεπροβοδίσει τον κόσμο μοιράζοντας τόνους φυλαδίων και υλικού της, ως τρίτη πολιτική δύναμη!
Συγχαρητήρια!