Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγκλόνισε η Πανσέληνος με τη Φιλαρμονική στο B΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και στους Ελληνικούς ουρανούς

Μαγευτική υπήρξε η φετινή Ελληνική Πανσέληνος που έλαβε χώρα σε πάνω από 150 Αρχαιολογικούς Χώρους και Μνημεία μας!
Ο Αρχαιολογικός χώρος του Δίου παρέμεινε ανοικτός για το κοινό το Σάββατο 29 Αυγούστου, όλη την ημέρα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα!
Οι Αρχαιολογικοί Χώροι της Ακρόπολης και του Σουνίου μετατράπηκαν σε χώρο Θαυμασμού!
Στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου, στη Σάμο, στις 21:00 πραγματοποιήθηκε Μουσική Εκδήλωση με τη χορωδία του Συλλόγου Παραδοσιακής Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών της Ικαρίας!
Από τον Έβρο έως την Κρήτη κι από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα, οι επισκέπτες μπόρεσαν να βρεθούν σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία με τη λάμψη του Φωτός της Σελήνης, ενώ με τη Φιλαρμονική στο B΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας δόθηκε η αναπάντεχα Μοναδική, Μαγευτική Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου, κάτω από το Σελινόφως με όλο τον Ελληνικό αέρα!
Μικροί και Μεγάλοι ένιωσαν την Ελληνική συγκίνηση σε όλη την ατμόσφαιρα και γιόρτασαν με Ελληνικές Μελωδίες και γνωστά Τραγούδια κυρίως για την Σελήνη!
Συγχαρητήρια!