Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στις Σποράδες - Η Ελληνική Χορευτική Παράδοσή μας που είναι: Γηγενής, Λεβέντικη κι Αξιοθαύμαστη από όλους όσο καμία άλλη στον κόσμο όπως μας αρμόζει ολοκληρώθηκε με την αποθέωση από Χιλιάδες κόσμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών μας Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»!
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ στο νησί, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξή του με πάνω από 600 χορευτές και 20 Σύλλογοι Παραδοσιακών Χορών! 
 Η Μεγάλη Ελληνική μας Παράδοση την πρώτη ημέρα παραστάσεων είναι ανεξάντλητη και δεν χωράει αλλά κι ούτε συναντάται πουθενά, αφού ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ¨Χορευτικού Συγκροτήματος Σκοπέλου¨, του ¨Λυκείου Ελληνίδων¨ Πάτρας και Νάουσας, του ¨Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιόπης Κέρκυρας¨, του ¨Μορφωτικού Συλλόγου Σπηλιωτών Λάρισας «Ο Κίσσαβος»¨, του ¨Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών και Φίλων Νέου Σουλίου Σερρών¨ και του ¨Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»¨! 
Ακολούθησε Μεγαλειώδης Εκδήλωση υποδοχής των Χορευτών στο γραφείο του Φεστιβάλ, με το κέφι να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! 
Με χιλιάδες κόσμου να χορεύει παντού τη Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ξενάγηση στα σοκάκια της Σκοπέλου από το ¨Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σκοπέλου¨, σεμινάριο από το ¨Σύλλογο Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής παράδοσης «Ιδαία γ绨, αλλά και ανοικτό μάθημα εκμάθησης παραδοσιακών Ελληνικών Χορών μας για τους επισκέπτες του νησιού με τίτλο: “ΟΠΑ”, πιασμένοι χέρι με χέρι και Γιορτάζοντας Χορευτικά κατά μήκος όλης της Περιοχής του Νησιού! 
Στη δεύτερη μέρα παραστάσεων με Χιλιάδες κόσμου, συμμετείχαν το ¨Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας¨, το ¨Χορευτικό Συγκρότημα Σκοπέλου «Κ. Μπετσάν绨, το ¨Λύκειο Ελληνίδων¨ Βέροιας και το ¨Λύκειο Ελληνίδων¨ Χαλκίδας, ο ¨Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος»¨, ο ¨Σύλλογος Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής παράδοσης «Ιδαία γ绨με όλη την Ελληνική μας αστείρευτη Γηγενή (δική μας) Παράδοση! 
Την τρίτη και  τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, Χιλιάδες συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην Γλώσσα Σκοπέλου, όπου και πραγματοποιήθηκαν ανοικτές πρόβες από το ¨Σύλλογο της Κρητικής παράδοσης «Ιδαία γ绨 και το ¨Σύλλογο Ποντίων Νέστου Καβάλας¨! 
Στην καταληκτική παράσταση του Φεστιβάλ έδωσαν το χορευτικό «παρών» ο Σύλλογος Ποντίων Νέστου Καβάλας, το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κύπρου «Διγενής ο Οροκλίνης», το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας και το Χορευτικό Συγκρότημα «Διαμαντής Παλαιολόγος»! Το Φεστιβάλ τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Σκοπέλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου! 
To 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» πραγματοποιήθηκε με πολλούς Χορηγούς όπως την ΕΨΑ και τη Ρετσίνα Μαλαματίνα και Χορηγούς επικοινωνίας το κρατικό Δίκτυο Ραδιοτηλεόρασης κι άλλες οργανώσεις!
Συγχαρητήρια και του χρόνου!