Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μπάσταρδο ¨ον¨ που δεν είχε καμία καταγωγή από τις ΗΠΑ αλλά από τα σκατά και δεν μπορούσε να το ¨χωνέψει¨ αφαίρεσε την ζωή δύο εργαζομένων γιατί δεν τους έμοιαζε - Συμβουλή: Να κόψουν τον σβέρκο τους και να αυτοκτονήσουν όλα τα σιχάματα πριν τους ¨αυτοκτονήσουμε¨ Εμείς

Τι να πει κανείς για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά το αποτρόπαιο έγκλημα που άφησε άναυδους όλους τους ανθρώπους του Πολιτισμένου πλανήτη!
Μπάσταρδο ¨ον¨ που δεν είχε καμία σχέση και καταγωγή από τις ΗΠΑ, αλλά από τα σκατά, αφαίρεσε την ζωή δύο ευπαρουσίαστων εργαζομένων γιατί δεν τους έμοιαζε (δημοσιογράφο και οπερατέρ - Άνταμ Ουόρντ & Άλισον Πάρκερ).
Συμπεραίνει πανεύκολα ο κάθε άνθρωπος και μεταφράζει: Τα κόπρανα και τα παιδοβούβαλα που το μόνο που ξέρουν είναι να μπασταρδεύουν μιμούμενοι και δεν τους ανήκει τίποτα, κανένα Μνημείο, καμία Αμερική, καμία Δύση και Πολιτισμός και δεν κολλά επάνω τους τίποτα, αισθάνονται παρείσακτοι, και είναι.
Τα μπασταρδεμένα κόπρανα - μίμοι του δυτικού κόσμου μας στην Αμερική, θέλουν ηλεκτρική καρέκλα και πέταμα στον φυσικό τους κόσμο, εκεί που ανήκουν και κατάγονται, δηλαδή στα σκουπίδια κι όχι σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτές των ομάδων του ρεπορτάζ.
* Να πάψουν να πατρονάρονται σχετικά με την ασχήμια τους και το πως να την ξεπεράσουν από παράνομες επί τω σύνολω περιθωριακές ομάδες.
*Οι Πολιτείες της Αμερικής (Αρχές - Αστυνομία - Δικαστές & Δικαιοσύνη) να πάψουν να δείχνουν το παραμικρό ίχνος ανοχής σε αυτά τα απόβλητα. Επιβάλλεται και δεν αναβάλλεται!
Ο Γενικός Διευθυντής του καναλιού WDBJ7, που δήλωσε συντετριμένος τα καλύτερα για την εργαζόμενη δημοσιογράφο του στον Σταθμό, λίγο μετά το συμβάν!