Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Υπέρλαμπρα Γιόρτασαν οι Έλληνες κι ολόκληρος ο Ελληνισμός - 28η Οκτωβρίου 2015

Υπέρλαμπρα Γιόρτασαν οι Έλληνες κι ολόκληρος ο Ελληνισμός την χθεσινή Εθνική μας Εορτή της Επετείου του Όχι!
Στην Αθήνα με Λαμπρότητα και την συμμετοχή όλων καθώς και στη Θεσσαλονίκη ασφυκτική ήταν η κίνηση στους δρόμους της Πόλης μόνο από Θεατές των Μεγαλειώδών Παρελάσεων, καθώς τα μέτρα της Τροχαίας ήταν αυστηρά!
Παράλληλα, Μαχητικά Αεροσκάφη κι Ελικόπτερα πραγματοποιούσαν εντυπωσιακούς σχηματισμούς στον ουρανό πραγματοποιώντας το μέγιστο, δηλαδή σκορπίζοντας Υπερηφάνεια και ρίγη συγκίνησης, όπως θα μπορούσε σε κάθε Λαό!
Η Πόλη μας Λάρισα με μεγάφωνα προετοίμασε τους κατοίκους από την Θεία Λειτουργία μέχρι το τέρμα της Παρέλασης, ενώ τα Μαγαζιά της είχαν τον Γιορτινό τους χαρακτήρα όπως σε όλες τις Πόλεις και περίμεναν τον κόσμο να τον υποδεχτούν μετά το πέρας!
Έπειτα της Πορείας πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση Στεφάνων με σύσσωμες τις Αρχές της Πόλης, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης, ενώ χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών αντηχούσαν από το πρωί!
Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα και στην Κρήτη, οι Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου!
Οι Περήφανες Ελληνικές Επανδρωμένες Ομάδες παρήλασαν με ιδαίτερη Δόξα σε όλη την Ελλάδα, μαζί με τις υπόλοιπες Εθνικές Ομάδες!
Στα Νησιά μας και σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια οι Εκδηλώσεις ήταν Μεγαλειώδεις!
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ:
Σε όλη τη Βόρειο Ήπειρο γιορτάστηκε Μεγαλειωδώς η Εθνική μας Επέτειος!
Μεγαλοπρέπως γιορτάστηκε το αθάνατο «ΟΧΙ» της 28ηςΟκτωβρίου 1940, η γιορτή της νίκης και της δόξας, της Υπερηφάνειας και της τΙμής, της ορθογένεσης και της αξιοπρέπειας, η  Εθνική μας Εορτή!
Σε όλους τους δύο δήμους, που εντάσσεται η  Ελληνική μας Κοινότητα,  σε κάθε κοινότητα και σε κάθε μπαλκόνι, ξεδιπλώθηκε η Γαλανόλευκη και αναρτήθηκε για να κυματίσει ελεύθερη και να μας θυμίσει το γένος της δημοκρατίας και των ελευθεριών, το γένος των Ηρώων και των ανδραγαθημάτων! Σε κάθε Βορειοηπειρωτική καρδιά φούντωσαν οι ένδοξες Ιαχές, οι Αρετές και οι Πυγμές του Ελληνικού Έθνους, τα Ιδανικά και το Αδάμαστο Πνεύμα, όσα μαθαίνει κανείς από μικρός! 
Παρέλασε η ένδοξη όσο καμία άλλη, Ιστορία του Έθνους μας, από την Αρχαιότητα και μέχρι την νεότερη Ιστορία, οι Ένδοξοι Αγώνες και οι Περίφημες Ελληνικές Φράσεις που έγραψαν στην Ιστορία  το: «ΜολώνΛαβέ» και το «ΟΧΙ» κλπ!
Συγχαρητήρια! - Ακολουθούνε εικόνες από την Βόρειο Ήπειρό μας!

 Πραγματοποιήθηκαν οι εξής Εκδηλώσεις:
το πρωί στις 11:00, η Δoξολογία στην Εκκλησία της Παναγίας και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του χωριού Μπομποστίτσα!
Στις 12:30 Σχολική εκδήλωση των Ελλήνων Μαθητών του Εκπαιδευτηρίου
«Όμηρος» από την Πόλη της Κορυτσάς μας,
13:45 παρατέθηκε το Γεύμα στο κεντρικό Ξενοδοχείο της Πόλης, από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας και τους Ελληνικούς Φορείς-Αρχές!
Στα τίρανα και τις άλλες Πόλεις πραγματοποιήθηκαν οι Επετειακές Εκδηλώσεις από πλήθος Ελληνικών Φορέων, ενώ στο Αργυρόκαστρο το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων από τις Επίσημες Αρχές της Χώρας μας είχε ως εξής:Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κλεισούρας
10:00 - 10:45 Επιμνημόσυνη δέηση (Νέα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, Κλεισούρα Πρεμετής)
Κατάθεση στεφάνων επισήμων
Στρατιωτικό Κοιμητήριο στους Βουλιαράτες
08:15 - 10:15 Θεία Λειτουργία (Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου)
12:00 - 12:30 Δοξολογία (Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου)
12:45 - 13:45 Επιμνημόσυνη δέηση (Ιερός Ναός Αγίας Σκέπης)
Προσκλητήριο νεκρών
Ενός λεπτού σιγή
Εθνικοί Ύμνοι
Κατάθεση Στεφάνων επισήμων, Συγγενών πεσόντων, καθώς κι εκπροσώπων των Ελληνικών/Ομογενειακών Φορέων κι Ελληνικών Συλλόγων
Χαιρετισμός Α.Ε. Πρέσβεως της Ελλάδος στα Τίρανα κ. Λεωνίδα Ροκανά
Μαθητική εκδήλωση
Παράθεση Γεύματος (Κεντρική Πλατεία-μετά το πέρας της τελετής)!
Συγχαρητηρια!