Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Επιστήμονες ενώνουν το μυαλό και τις δυνάμεις τους για δούνε πως μπορούνε να ανασυστήσουνε τον Κολοσσό της Ρόδου

Μία πολύ καλή πρωτοβουλία από νεαρούς Επιστήμονες που ενώνουν το μυαλό και τις δυνάμεις τους ώστε να δούνε πως μπορούνε να ανασυστήσουνε τον Κολοσσό της Ρόδου, έχει παρθεί εδώ και καιρό! 
Σύμφωνα με τους Επιστήμονες στόχος τους είναι το Άγαλμα του Κολοσσού στη Ρόδο να ανασυσταθεί και να φιλοξενεί εντός του Μουσείο! 
 Το Άγαλμα του νέου Κολοσσού σύμφωνα με την ομάδα είναι σχεδιασμένο με βάση τα δεδομένα της εποχής μας, καθώς θα πρόκειται για ένα τεράστιο άγαλμα, απείρως μεγαλύτερο από το αρχικό, το οποίο θα φτάνει τα 150 μέτρα ύψους!
Στο εσωτερικό του θα υπάρχει Μουσείο, το οποίο αναμένεται να φιλοξενεί Αρχαιολογικά Ευρήματα του Νησιού της Ρόδου μας, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Βιβλιοθήκη κι αλλού! Ακόμα, αναμένεται να επανακτήσει το ρόλο του αρχικού Κολοσσού ως φάρος! Το φως που θα εκπέμπεται, θα φτάνει σε απόσταση πάνω από 56 χιλιόμετρα έως τα παράλια της ¨μπάσταρδης¨. 
Το εντυπωσιακό στοιχείο του σχεδιασμού του αγάλματος, που απεικονίζει τον θεό Ήλιο, είναι πως το «δέρμα» του προβλέπεται να είναι καλυμμένο από ηλιακούς συλλέκτες, καθιστώντας το άγαλμα ενεργειακά αυτόνομο! 
Η ομάδα υποστηρίζει: ¨Υπάρχουν διάφοροι κι εναλλακτικοί τρόποι, όπως για παράδειγμα, χορηγίες από μείζονα ιδρύματα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού! Ένας άλλος τρόπος, είναι να αυτοχρηματοδοτηθεί μέσω κινητοποίησης προσωπικοτήτων και της διενέργειας μιας διεθνούς εκστρατείας εξεύρεσης πόρων!¨, ζητώντας την βοήθεια οποιουδήποτε!
Επικοινωνία στην Ομάδα γενικής προώθησης και δημοσίων σχέσεων γίνεται στο τηλέφωνο0030-6986095456 και στην κεντρική Σελίδα για τον Κολοσσό της Ρόδου, εδώ!
Συγχαρητήρια λοιπόν και δεν μένει παρά να δούμε όλοι κάποια στιγμή αυτή η μεγάλη πρωτοβουλία να γίνεται πραγματικότητα!