Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μαθησιακά Προγράμματα: Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ακαδημία Λόγου και Τέχνης»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Ακαδημία Λόγου και Τέχνης», εξειδικευμένο στην επιμόρφωσης ενηλίκων στον τομέα του Πολιτισμού, θα υλοποιήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο  «Κωνσταντινούπολη: τα Βυζαντινά Μνημεία»!
 Το πρόγραμμα διάρκειας 15 εβδομάδων υλοποιείται από Έλληνες Αρχαιολόγους, Αρχιτέκτονες και Ιστορικούς με εξειδικευμένες γνώσεις για την Βυζαντινή εποχή και σημαντικό ερευνητικό έργο!  
Στο πρόγραμμα ζωντανεύει το μεγαλείο της Βυζαντινής μας Πρωτεύουσας μέσα από την παρουσίαση των σωζόμενων Κοσμικών και Θρησκευτικών Μνημείων μας! 
Από τα Τείχη και την Αγία Σοφία, ως τη Μονή της Χώρας και το Ιερό Παλάτι οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την ιστορία γνωστών, αλλά και άγνωστων στο ευρύ κοινό Βυζαντινών μνημείων, παράλληλα με στοιχεία για τους κυριότερους ιστορικούς σταθμούς της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας! Aπευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς, σε Ξεναγούς, σε Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Πολιτιστικού και Θρησκευτικού Τουρισμού, αλλά και στο υπόλοιπο κοινό! 
Το πρόγραμμα προσφέρεται και με τη διαδικασία της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης! Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό! 
Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, ώρα 19.00 - Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 «Ακαδημία Λόγου και Τέχνης» Κωνσταντά 129 & Βενιζέλου (2ος όροφος), 38333, Βόλος! Tηλ: 2421102124 (ώρες επικοινωνίας: 18.00-20.00)!
Συγχαρητήρια!