Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα Ελληνικών Ηπερήφανων Αντρικών Χορών με τον Γιάννη Μεγαλακάκη στον «Χορίαμβο»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος δίνει την ευκαιρία δωρεάν διδαχής και παρακολούθησης Ελληνικών Ηπερήφανων Αντρικών Χορών από την Κρήτη με έναν από τους πιο καταξιωμένους χορευτές και χοροδιδασκάλους, τον Κο. Γιάννη Μεγαλακάκη!
Τα μαθήματα στη Λάρισα θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο, κάθε Σάββατο, ως τον Ιούνιο και αφορούν σε αρχάριους (ώρες: 16.30- 18.00) και προχωρημένους (ώρες: 18.00- 19.30)!
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20.00, με όλους, ανεξαρτήτου επιπέδου και με ελεύθερη παρακολούθηση του πρώτου μαθήματος!
Ο Γιάννης Μεγαλακάκης έχει ιδρύσει μαζί με τον αδερφό του Γιώργο την Ομάδα Έκφρασης Κρητικών Χορών, στην Αθήνα, και έχει δώσει παραστάσεις Υψηλού Χορευτικού Επιπέδου σε Χώρους της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως, το θέατρο Μπάντμιντον, το Ίδρυμα Κακογιάννη, το Νέο Μουσείο Μπενάκη, το Θέατρο Κνωσσός, το Θέατρο Αυλαία κ.α.  Επίσης, έχει χορέψει σε μεγάλες δοργανώσεις όπως το 1997 στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, σ  ε Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ! Το 2006 ο Όμιλος κυκλοφορεί με τις μουσικές εκδόσεις Σείστρον την έκδοση: «Όταν ακούω Κρήτη» σε μορφή Ντιβντί/DVD και ψηφιακού δίσκου/CD στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2005!
Επίσης πραγματοποιεί επιτόπιες καταγραφές και έρευνες, στα Χωριά της Κρήτης μέσα από την Γνήσια Μουσική που έχει προσφέρει ο Ελληνισμός -καταπλακώνοντας οποιονδήποτε άλλο μπάσταρδο της ντροπής που σαν Έλληνες δεν μας φτάνουν ούτε στην παρανιχίδα ως γνωστό και-, θυμίζοντας πως η Ελλάδα όχι απλά προσφέρει Ατόφια (Δική μας) Μουσική, Μοναδική Μουσική Παράδοση αλλά και την πιο Περήφανη και Ανδροπρεπή στην Οικουμένη!
Επίσης έχει πάρει μέρος σε παρουσιάσεις Βιβλίων και Δισκογραφικών Εκδόσεων σχετικά με τους Ελληνικούς Υπερήφανους Χορούς!
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην γραμματεία του Χορίαμβου (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα), καθημερινά 12.00- 14.00 & 18.00- 21.30 και στο τηλ. 2411101963!
Συγχαρητήρια!