Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πλήθος Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων παντού - Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Κάθε λαός μας κάνει την Τιμή γιορτάζοντας την Ελληνική Χριστιανική Θρησκεία μας με την Γέννηση του Θεανθρώπου σε κάθε γωνιά του Πλανήτη! 
Έτσι κι εμείς συναντούμε τις επόμενες δύο ημέρες δεκάδες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις σε όλη την Θεσσαλία και κατ΄επέκταση στην Χώρα μας σε όποια γωνιά κι αν κοιτάξεις! 
- Ραψάνη: 
Η Δημοτική βιβλιοθήκη Ραψάνης και ο Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης διοργανώνουν Xριστουγεννιάτικη Sυνάντηση στο σπίτι του Συλλόγου Γυναικών την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα! 
Τα Έθιμα των Γιορτών θα παρουσιαστούν από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους, συνοδευόμενα από τα γλυκίσματα που θα φτιάξουν οι γυναίκες τις Ραψάνης και από αφηγήσεις των Χριστουγέννων! 
- Πόλη της Λάρισας: 
Θα πραγματοποιηθεί εορταστική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και ΕΕΕΕΚ Λάρισας (Αγίων Αναργύρων), τη Δευτέρα 21/12/2015 και ώρα 9:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου, με πολλά Εθιμικά Χριστουγεννιάτικα Δώρα!
- Κιλελέρ:
Ο ¨Μικρασιατικός σύλλογος Βουναίνων¨ θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρουσία της χορωδίας του “Η καθ΄ ημάς Ανατολή”.
Στο Αρμένιο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:30 Πλατεία - Γιορτή Αγάπης, θα πραγματοποιηθεί η Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσία της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ συνοδεία Ελλήνων Μουσικών!
Τη Δευτέρα 21 Δεκμβρίου στις 17:30 και στις 19:00 στο Νεόδμητο Νηπιαγωγείο Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των δύο τμημάτων του ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νίκαιας!
- Φάρσαλα: 
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί
«Πανηγυρική Εορταστική Συναυλία» με τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων των Ελλήνων Μουσικών μας!
Κυριακή 20/12/15 19:00-21:00 Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φαρσάλων και την Δευτέρα στα ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Αγορά και Συναυλία με τη συμμετοχή της ομάδας χειροτεχνίας των Γυναικών! 

Αυτά όπως και κάθε Χριστούγεννα είναι για κάθε έναν από μας Όμορφο και Φυσιολογικό άνθρωπο ξανά, όπως μας ταιριάζουν, μαγικά, φτιαγμένα και ραμμένα στα μέτρα για όλους μας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο κι ευχόμαστε όπως κάθε χρόνο να μην τελειώσουν ποτέ και φέτος!
Συγχαρητήρια!