Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα σε όλη την Ελλάδα - Η Γιορτή μας φέγγει οπουδήποτε

Όλη η Ελλάδα γιορτάζει τα δικά μας Χριστούγεννα, στέλνοντας το μήνυμα του Ελληνισμού παντού! Η λάμψη των Χριστουγέννων που μας λούζει και φέτος, μας πάει πολύ, όπου και αν βρισκόμαστε στη Χώρα! ¨Η Αθήνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα ανοικτούς ή κλειστούς Χώρους, Πλατείες, Πολιτιστικά Κέντρα, Θέατρα και Δρόμους¨, είναι η ανακοίνωση του τμήματος του Πολιτισμού για τα φετινά Χριστούγεννα κατά τα οποία πρόκειται να πραγματοποιηθούν πάνω 250 Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις, προσδίδοντας το Πνεύμα των Ημερών σε κάθε Αθηναίο ή όποιον άλλο επισκευθεί τον Δήμο της Αθήνας!
Η τουριστική κίνηση παρουσιάζει ήδη ενδιαφέρον από τις αρχές του χειμώνα!
Στα Μουσεία, στον Εθνικό Κήπο και στις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας θα πραγματοποιηθούνε άπειρες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες! Στην πλατεία Συντάγματος κι άλλα σημεία από  8 έως τις 27 του Δεκέμβρη, θα πραγματοποιηθεί πλήθος Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με 25 Συναυλίες!
Στολισμένοι δρόμοι και Λαογραφικά Δρώμενα όπως αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών και Χειροτεχνίες, κατακλύζουν κάθε Πόλη της Ελλάδας!
Όπως στη Λάρισα έτσι και στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους κι αλλού, τοποθετήθηκαν Γιρλάντες και Αστέρια θα στολίζουν τους δρόμους της Πόλης, ενώ όλοι οι κορμοί των δέντρων έχουν από νωρίς φωταγωγηθεί! 
Στις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου, το εμπορικό κέντρο του Βόλου υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα με μία σειρά φαντασμαγορικών Εκδηλώσεων!
Πλούσιο είναι φέτος πιο πολύ από ποτέ το Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα και σε κάθε άλλο δήμο της Ελλάδας!
Χρόνια μας Πολλά! 
Συγχαρητήρια!