Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Φωτεινά Χριστούγεννα και Γιορτές για όλο το ¨Φωτεινό μας Έθνος¨ και φέτος - Σε Γιορτινούς κι Αστραφτερούς ρυθμούς όλες οι Πόλεις της Χώρας μας

Και φέτος Γιορτάστηκαν ακόμη πιο μαζικά τα Χριστούγεννα από τους Έλληνες Πολίτες, με την μαζική προσέλευση μικρών και μεγάλων που μάγεψαν τον τόπο μας με τα Γιορτινά Έθιμα και τις Παραδόσεις των ημερών γεμίζοντάς τις Φως!
Όλη η Πόλη της Λάρισας κι οι υπόλοιπες τις Χώρας μας μια Γιορτή και δεν ξέρει κανείς που να πρωτοσταθεί κι από που να πρωτοξεκινήσει, όλα όσα συνέβησαν να τα εξιστορήσει!
Επιγραμματικά στη Λάρισα συνέβησαν κάποιες ιδιαίτερες γεμάτες από το Φως των Εορτών Εκδηλώσεις!
Τα μικρά Ελληνόπουλα των παιδικών Σταθμών της Πόλης, πήραν μέρος στην Γιορτή ¨Χριστούγεννα και φέτος¨, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κι έμπειροι πια Έλληνες Μουσικοί τράβηξαν μέχρι την Ελασσόνα όπου έψαλλαν στα γύρω Σχολεία το ¨Καλήν Εσπέραν Άρχοντες¨ κι άλλα Ελληνικά μας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα κι ακολούθησε μπουφές από την Δημοτική Αρχή!
Στο πλαίσιο των Γιορτών πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Ελλήνων Μαθητών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας ¨Κωνσταντίνος Κούμας¨!
Συγχαρητήρια!
Στο ¨ΟΥΗΛ¨ πραγματοποήθηκε από τα Ελληνόπουλα η Χριστουγεννιάτικη Παντομίμα!
Πανικός από κόσμο προκλήθηκε στις Επίσημες Χριστουγενιάτικες Συναυλίες στην Ελασσόνα, στην Λάρισα και στα Φάρσαλα!
Στις Πλατείες της Λάρισας ξεχύθηκαν οι κάτοικοι με Παραδοσιακούς Χορούς μας, μαγειρεύοντας την Παραδοσιακή Τηγανιά μας και Χριστουγεννιάτικη Μαγειρίτσα όλα να κρατούν από τις Ελληνικές Ρίζες μας! 
Την δική τους Χριστουγεννιάτικη Ιστορία έγραψαν και παρουσίασαν οι μικροί Μαθητές των Σχολείων της Λάρισας με τίτλο
¨Πρωτοχρονιάτικη μαγεία¨!
Ενώ Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Καλλιπεύκη για τα παιδιά, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, που οργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015!
O καιρός δεν μας στάθηκε εμπόδιο τα Χριστούγεννα και φέτος κι έτσι βουτήξαμε στα παγωμένα νερά της Ελληνικής Επικράτειας!
Στην Ιεράπετρα το Σώμα Μελών Ελλήνων Κολυμβητών μάλιστα το καταχάρηκε, όπως βλέπετε επάνω!
Συγχαρητήρια!