Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα στα Μουσεία και τις Πλατείες της Λάρισας όλες τις ημέρες - Πλήθος Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη μας που λάμπει φεγγοβολώντας σαν Βασίλισσα

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας κι η Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων συνδιοργανώνουν Μουσικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις!
την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο ΟΥΗΛ, θα εμφανιστεί το Σύνολο Εγχόρδων του Σ.Ω.Λ. το οποίο θα ερμηνεύσει το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο! 
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Αίθουσα του ΔΩΛ, στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα μελωδίες που αναγγέλλουν τη Γέννηση του Θείου Βρέφους, Κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων, γίνονται μια Μουσική Πανδαισία σε ένα «Τραγούδι των Αγγέλων»! 
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των μελών και των υποστηρικτών της Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας!
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας με Ύμνους των Χριστουγέννων από το Βυζαντινό και το Δημοτικό Εργαστήρι με χοράρχη τον πρωτοψάλτη κο. Θεοδόση Διαμάντη! Θα ακολουθήσει προβολή με τίτλο «Η Γέννηση του Χριστού στη Βυζαντινή Τέχνη της Θεσσαλίας» και στο τέλος θα γίνει ξενάγηση στη Βυζαντινή Έκθεση του Διαχρονικού Μουσείου μας!
Στο Γιορτινό Κέντρο της πόλης θα εμφανιστεί το Σύνολο Πνευστών την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. υπό την καθοδήγηση της κα. Σάντρας Αποστολοπούλου. Ενώ την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου θα ηχήσουν Ύμνοι και Κάλαντα Χριστουγέννων θα ηχήσουν το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής και Κιθάρας στις 11.30 π.μ ακριβώς! 
Συγχαρητήρια!