Σαν Έλληνες νοιώθουμε υπερήφανοι για πολλά πράγματα. Ένα στοιχείο από τα άπειρα λοιπόν, που είναι το Κρασί και η Ποιότητά του!
Από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα αποτελεί μοναδικό σύντροφο του Έλληνα!
Το περιοδικό ¨Γουάιν Ενθούζιαστ¨ (δηλαδή Ενθουσιαμός Κρασιού), δημοσίευσε την λίστα με τους καλύτερους προορισμούς του 2014 για τους γευσιγνώστες κρασιού και στους 10 προορισμούς με εξαιρετική παραγωγή κρασιού βρίσκεται η Ελλάδα με ειδίκευση στα νησιά του Αιγαίου!
¨Για να μπει μια περιοχή στη συγκεκριμένη λίστα δεν αρκεί η καλή
ποιότητα του κρασιού, οι επισκέπτες αναζητούν επίσης καλό φαγητό αλλά
και διασκεδαστικές δραστηριότητες!
Είναι ένας συνδυασμός και η αύρα του κάθε μέρους¨, τονίζει συγκεκριμένα!
Η Ελλάδα παράγει κρασί για περισσότερα από 1000 χρόνια, και την τελευταία δεκαετία η ποιότητα του κρασιού έχει βελτιωθεί απίστευτα, σημειώνεται στο περιοδικό και προτείνει τα οινοποιεία της Σαντορίνης, της Σάμου και της Κρήτης! Συγχαρητήρια!
Η Ελλάδα παράγει κρασί για περισσότερα από 1000 χρόνια, και την τελευταία δεκαετία η ποιότητα του κρασιού έχει βελτιωθεί απίστευτα, σημειώνεται στο περιοδικό και προτείνει τα οινοποιεία της Σαντορίνης, της Σάμου και της Κρήτης! Συγχαρητήρια!