Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

¨Ο Πύρρος¨ και Οργανώσεις: Ανοιχτή εκδήλωση στην Λάρισα για την ¨Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου¨ από τους Συνδέσμους της Θεσσαλίας - Κυριακή 9 Μαρτίου στις 12:00 (Κεντρική πλατεία)

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ανακήρυξη  της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου τον Φεβρουάριο του 1914, ο σύνδεσμος βορειοηπειρωτών θεσσαλίας  Ο ΠΥΡΡΟΣ'¨ μαζί με τον ¨Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας¨, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στην Λάρισα!
 Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας Κυριακή 9 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι!
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο φετινός Ήρωας και πανηγυρικά αθωωμένος στα μάτια όλων των βορειοηπειρωτών και όχι μόνο, ο πρώην πρόξενος Κορυτσάς, κ. Θεόδωρος Καμαρινός-Οικονόμου! 
Θα ακολουθήσουν  χαιρετισμοί των εκπροσώπων των Πατριωτικών και Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση μνήμης!
Πριν το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στις κεντρικές οδούς της πόλεως τόσο κατά της καταπάτησης των δικαίων της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία!
Ο Σύνδεσμος ‘’ΠΥΡΡΟΣ’’ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του , στους φίλους της Βορείου Ηπείρου καθώς και υπόλοιπους Λαρισαίους να παρεβρεθούν στην εκδήλωση μνήμης και υπερηφάνειας για τους Έλληνες ήρωες μας και για την λαμπρή αγωνιστική τους διάθεση για λευτεριά!
Ο ¨ΠΥΡΡΟΣ¨ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει εκδώσει το ημερολόγιο του 2014 που μπορείτε ήδη να αποκτήσετε στα γραφέια του στη Λάρισα αλλά και στις Εκδηλώσεις, με την συνδρομή των μελών και των τοπικών φορέων! 
Είναι αφιερωμένο στον αυτονομιακό αγώνα της Βορείου Ηπείρου, όπου γίνεται αναφορά στα σημαντικά γεγονότα, πρόσωπα του αυτονομιακού αγώνα του 1914!
Δείτε το πατώντας εδώ!