Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Διανομή Τροφίμων της ¨Χρυσής Αυγής¨ (Εθνικής Αυγής) και δραστηριότητες πολιτικών κόμματων στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο - Συνεντεύξεις στα Παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης από την ¨Χρυσή Αυγή¨ (Εθνική Αυγή)

Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό ο πολιτικός φορέας της ¨Χρυσής Αυγής¨ να πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις κατά τη διάρκεια όλου του Εορταστικού Τριημέρου, αλλά και πρωτύτερα, όπως Διανομές, Δράσεις με έντυπο υλικό, Παρουσιάσεις υποψηφίων, συμμετοχές σε Εκδηλώσεις!
Για μία ακόμη φορά η Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, πρόσφερε μαζικά Τρόφιμα, με την παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής μας και υποψήφιου Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια της Α.Μ-Θράκης, κ. Χρήστου Κιτσόπουλου! 
Οι υποψήφιοι με τον πολιτικό φορέα, προσέφεραν Ζυμαρικά, Όσπρια, Πατάτες, Κοτόπουλα, ζάχαρη, Γαλακτοκομικά Προϊόντα και πλήθος άλλων ειδών στους πολίτες με τις ευχές τους!
Άλλη μια φορά η ¨Χρυσή Αυγή¨, ήταν ο μόνος πολιτικός φορέας που πραγματοποίησε δράσεις τον μήνα Φεβρουάριο! 
Ο κόσμος στην παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την ¨Ελληνική Αυγή¨ άφησε άφωνους τους πάντες! 
Την ίδια στιγμή που άλλοι θα δυσκολευόντουσαν, η ηγεσία της ¨Χρυσής Αυγής¨ έχει εκλογικά μαζί της όλο τον κόσμο της περιφέρειας! 
¨Σείστηκαν¨ τα Σπάτα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ¨Χρυσή Αυγή¨, όταν η παρουσίαση των υποψηφίων (υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Γρηγόρης Γερακόπουλος, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Μοσχοπούλου), εξελίχθηκε σε συνέδριο μεγάλου βεληνεκούς! 
Εκεί παρεβρέθηκαν και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης!

¨Σεισμός ταρακούνησε¨ τον Φλοίσβο στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” για τον δήμο Αλίμου, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου!
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στον Φλοίσβο παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των συνδυασμών Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο, την Γλυφάδα
και το Παλαιό Φάληρο! (Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου ο κ. Χάρης Μέξας - Αντιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α.,
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας ο κ. Σωτήριος Βοργιάς - Πλωτάρχης Π.Ν. ε.α.,
Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ο κ. Σωτήριος Μεταξάς - Δικηγόρος, Ποινικολόγος,Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, ο κ. Τρύφων Μπουγάς! Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Αττικής κ. Ιωάννης Μεγάλης
, Αντισυνταγματάρχης τεθωρακισμένων ε.α.)

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ!

¨Παρελάσεις¨ της ¨Χρυσής Αυγής¨ {Εθνικής Αυγής}, πραγματοποιήθηκαν στην Δράμα, το Πέραμα και την Καλαμάτα!

Την Κυριακή 23.02.2014 το πρωί, στις καφετέριες της πόλης της Δράμας, μοιράστηκαν φύλλα της εφημερίδας ¨Χρυσή Αυγή¨, καθώς και τόνοι  έντυπου ενημερωτικού υλικού!
Στο Πέραμα, κλιμάκιο κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής, μοιράζοντας εφημερίδες και έντυπα με το πρόγραμμα του κόμματος! 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά παραπάνω από εντυπωσιακή!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική δράση-¨παρέλαση¨ από την Τ.Ο. Καλαμάτας στο κέντρο της Πόλης! Εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό μοιράστηκαν σε διερχόμενα αυτοκίνητα που με κορναρίσματα και επευφημίες συμμετείχαν μόλις τους αντιλαμβανόντουσαν!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν επίσης οι ενημερωτικές δράσεις του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ (Εθνική Αυγή) στα διόδια της Ελευσίνας,όπου κλιμάκια του πολιτικού φορέα, ξεπροβόδιζαν τον κόσμο για την καθιερωμένη μας Ελληνική Γιορτή το τριήμερο που πέρασε, τα ¨Κούλουμα¨ στις μπάρες!

Ρεπορτάζ του μεγαλύτερου Μέσου Μαζικής Ενμέρωσης στην Ευρώπη για την εκδήλωση της ¨Χρυσής Αυγής¨ (Εθνικής Αυγής) και συνέντευξη πραγματοποιήθηκαν τη περασμένη Παρασκευή!
Συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του συνδυασμού ¨Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος¨, ήρθε για πρώτη φορά σε εκδήλωση υποψηφίων, ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο από το μεγαλύτερο Ρωσικό Μέσο το οποίο και κάλυψε την εκδήλωση της ¨Χρυσής Αυγής¨ (Εθνικής Αυγής)! 
Παράλληλα οι δημοσιογράφοι πήραν δηλώσεις από τον βουλευτή κ. Ηλία Παναγιώταρο!