Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εκδηλώσεις στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία για την 25η Μαρτίου - Εγκαίνια νέου Ελληνικού Προξενείου στην Κορυτσά - Με τον υπουργό Κώστα Γκιουλέκα οι Εκδηλώσεις στην Κορυτσά και τους Αγίους Σαράντα

Πλούσιες οι Εκδηλώσεις στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία για την 25η Μαρτίου! 
Εκδηλώσεις έλαβαν μέρος στην επαρχία Αργυροκάστρου και συγκεκριμένα στο Κεφαλοχώρι Δερβιτσάνη, κέντρο Εορταστικών Εκδηλώσεων! 
Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, παρουσία της Χορωδίας του Ακαδημαικού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων  που λάμπρυνε τις εκδηλώσεις! 
Μετά το τρισάγιο στη Μνήμη των Ελλήνων Ηρώων του Γένους, ακολούθησε η μαθητική παρέλαση των Δημοτικών Σχολείων της επαρχίας της Δρόπολης (συνήθεια που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια) και στη συνέχεια στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού  δόθηκε Εορταστικό πρόγραμμα για την Ελληνική Εθνική Επέτειο του 1821!
Παρόντες ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Μαντέλος, ο νέος πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Μπολάνος, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Γιάννης, ο περιφερειάρχης Αργυροκάστρου και πρόεδρος Ομόνοιας Αργυροκάστρου κ. Ξέρας, ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος κ. Τάβος, έπαρχοι και στελέχη της Ελληνικής Κοινότητας και πλήθος κόσμου!
Εκ μέρους της Ελλάδας ο πρόξενος βεβαίωσε ότι η πατρίδα θα μείνει στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους και ο πρόεδρος της ¨Ομόνοιας¨, τόνισε πως οι Βορειοηπειρώτες ενωμένοι θα διεκδικήσουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις για την διασφάλιση της παρουσίας τους στη μητρική τους γη!
Για την Εθνική Παλιγγενεσία του Ελληνικού Έθνους, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και εκδηλώσεις σε όλες σχεδόν τις πόλεις! 
Ιδιαίτερη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Ελληνοκατοικούμενο χωριό
Μπουλάτι, με Δημόσιες Εκδηλώσεις στο κέντρο!
Η Κορυτσά τίμησε την Εθνική Παλιγγενεσία
με τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων, καθηλώνοντας το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε την παράσταση!
Τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια έχουν τύχει θερμής υποδοχής από την κοινωνία, έχοντας κάθε χρόνο πολλές αιτήσεις για εγγραφή όλο και περισσότερων μαθητών! 
Εγκαίνια Ελληνικού Προξενείου:
Ακολούθησε η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του Γενικού Προξενείου με τον καθιερωμένο αγιασμό και τη μουσική παράσταση από εκπαιδευτικούς και μαθητές του Μουσικού Λυκείου Κορυτσάς και του Εκπαιδευτηρίου! 
Πρόκειται για ένα υπέροχο αναπαλαιωμένο αρχοντικό στον κεντρικό δρόμο της Κορυτσάς και αποτελεί συμβολισμό σημαντικής αναβάθμισης της παρουσίας μας στην περιοχή!
Στο μήνυμα του, ο Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς κ. Ιωάννης Πεδιώτης, τόνισε: «Με τις εκδηλώσεις αυτές τιμούμε τους Έλληνες Ήρωες μας και μοιράζουμε αισιοδοξία για την αίσια έκβαση της σημερινής μας πορείας, όποια εμπόδια θα ξεπεραστούν και ένα καλύτερο μέλλον θα γεννηθεί για μας και τις επόμενες γενιές Ελληνισμού που θα μας διαδεχθούν! 
 Συμβολισμός του καλύτερου μέλλοντος είναι η καινούρια έδρα του Γενικού Προξενείου που εγκαινιάζουμε!
Ένα κτίριο που αναβαθμίζει την παρουσία της Ελλάδος στην Κορυτσά, για το οποίο πιστεύω ότι όλοι θα αισθανόμαστε πιο Υπερήφανοι!»
Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις έκλεισαν με την εντυπωσιακή εμφάνιση του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και δεξίωση στο Ξενοδοχείο ¨Λάιφ Γκάλερι¨!
Στην ιδιαίτερη σημαντική αυτή ημέρα για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Γκιουλέκας, ο Έλληνας Πρέσβης στα Τίρανα Λ. Ροκανάς, ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Ν. Κοτροκόης, οι βουλευτές, Μ. Αντωνίου και Γ. Κασαπίδης, εκπρόσωποι του αλβανικού Κοινοβουλίου, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Α. Καχριμάνης, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Ι. Μυλόπουλος, εκ μέρους του Δήμου Αμυνταίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Μπάντης και κλιμάκια των Οργανώσεων Σ.Φ.Ε.Β.Α. και  ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ!