Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με επιτυχία διεξήχθη η διαδήλωση του Βορειοηπειρωτικού Συνδέσμου ¨ο πύρρος¨ και Κινήσεων στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (την Κυριακή 9 Μαρτίου)

Ολοκληρώθηκε πανηγυρικά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, η διαδήλωση των Συνδέσμων Π.Ε.Σ. «Ελληνοκρατείν» και των Βορειο-Ηπειρωτών στη Θεσσαλία «ο Πύρρος» για τα 100 χρόνια από την Ανακήρυξη της Βορειοηπειρωτικής Ανεξαρτησίας στις 17 Φεβρουαρίου 1914!
Σημειωτέον ότι χάριτι Θεού, ενώ σε όλη σχεδόν την Ηπειρωτική Ελλάδα επικρατούσαν συνθήκες βροχής, στην Λάρισα και πέριξ κόπασαν ο άνεμος και η βροχή και αποσοβήθηκε η επαπειλούμενη καταιγίδα λίγο πριν την έναρξη των ομιλιών των διαδηλώσεων!
Σε τοποθετήσεις από την κεντρική πλατεία, προέβησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειο-Ηπειρωτών Θεσσαλίας «ο Πύρρος» κ. Οδυσσέας Μπόρος και ο πρώην πρόεδρος της Βορειο-Ηπειρωτικής Νεολαίας Αχαΐας κ. Σταύρος Γκίνος! 
Επίσης ακομμάτιστες οργανώσεις όπως ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου «Βόρειος Ήπειρος 1914» κ. Ελευθέριος Πρίφτης, ο πρώην πολιτευτής και πατριώτης, δικηγόρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος και ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κινήσεως Ημαθίας κ. Γιώργος Θεοδώρου, εστίασαν σε θέματα εκπαιδεύσεως, δημοσίας διοικήσεως και περιουσιών σε ολόκληρη την Ελληνιστική Ήπειρο, που πρέπει επιτέλους, όπως επισημάνθηκε, να τεθεί στην υπηρεσία του 
Ελληνικού Έθνους και της Επικράτειάς του, στο οποίο χρωστά την υπάρξής της!
 Τον λόγο έλαβε ο κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως, ο πρώην Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς και προσφάτως δικαιωμένος από το Εφετείο, κ. Θεόδωρος Καμαρινός-Οικονόμου!
Τις εκδηλώσεις χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας και παρακολούθησαν Εθνικιστές και συγγενείς του ήρωα, Αριστοτέλη Γκούμα! 
 Τις Ευχές τους και τον αγωνιστικό χαιρετισμό απέστειλαν η 
 ¨Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρουπόλεως¨ (Π.Ο.Κ.Α.), η ¨Πατριωτική Κίνηση Εορδαίας¨ «Μέγας Αλέξανδρος», το Σωματείο ¨Δεσμοί Ελλήνων¨, το Σωματείο 
¨Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου¨ οι
«Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες» και άλλοι Εθνικιστές!
Οι δρόμοι στην πλατεία και πέριξ έκλεισαν και ακολούθησε έπειτα δυναμική πορεία με συνθήματα ανά τις κεντρικές οδούς, η οποία κατέληξε ξανά στην κεντρική πλατεία, από όπου ξεκίνησε, στέλνοντας το μήνυμα πως όσο είναι Αυτόνομη η Βόρεια Ήπειρος,  καλό θα είναι να φοβούνται όλοι τους!