Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκλόνισε το συλλαλητήριο κατά του ισλάμ στην Λάρισα

Συγκλόνισε η δυναμική, ανοικτή εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου «Ελληνοκρατείν», το απόγευμα της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου 2014, στην Λάρισα κατά του βδελύγματος της Ιστορίας, ισλάμ! 
¨Όχι στο ισλάμ, όχι στην πανθρησκεία!¨
Με κατάμεστη την Πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα από τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας, αλλά και κόσμο που αφού πληροφορήθηκε για την εκδήλωση, έσπευσε άμεσα να συμμετέχει στο τρανταχτό συλαλλητήριο, από αυτά που ξεχωρίζουν στην Λάρισα! 
Οι ηγεσίες κι οι κοινωνίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης πρέπει να στείλουν συσπειρωμένες στον πάτο τους το βδέλυγμα του ισλάμ!
Κεντρικοί ομιλητές προσωπικότητες όπως ο κος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο (πρώην παπικός, βαπτισθείς Ορθόδοξος), πρόεδρος της Φιλορθοδόξου Ενώσεως, συνεργάτης του Οσίου Χριστοφόρου,
ο κ.κ. Αλεξόπουλος Γεώργιος του Συλλόγου «Πυρίνη Ρομφαία» και ο Θεοδωρίδης Αναστάσιος, του Συλλόγου «Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης, καθώς και Μοναχοί του Αγίου Όρους!  
Οι ομιλίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων διαδηλωτών, που κατέκλυσαν την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος στην Λάρισα και παρέμειναν επί 2,5 ώρες όρθιοι!
Ακολούθησε μεγάλη πορεία στις κεντρικές οδούς της Λάρισας με τον κόσμο να συμμετέχει ένθερμα κι αυτός με τους διαδηλωτές!
Συγχαρητήρια!