Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Έκθεση «Αιγαίον: Η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», στο Ίδρυμα Ευγενίδου ➧ Η παγκοσμίως μνημονευμένη Ανωτερότητά μας μέσα από την Έκθεση

Η εξέλιξη του Αιγαίου πελάγους στη διάρκεια εκατομμυρίων ετών παρουσιάζεται από αύριο 3 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου στην έκθεση «Αιγαίον: Η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», που οργανώνεται στο Ίδρυμα Ευγενίδου! 
Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, των Πανεπιστημίων Αιγαίου, Κρήτης και Θεσσαλονίκης και του Ιδρύματος Ευγενίδου! 
Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Παιδείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Ουνέσκο κι αναπτύσσεται σε τρεις ενότητες:
· «Μνήμες Γαίας: Από την Τηθύ στο Αιγαίο»: Παρουσιάζει τη γεωλογική ιστορία της περιοχής από τον αρχικό Ωκεανό της Τηθύος, στην εξέλιξη του στην ενιαία ξηρά της
Μυθικής Αιγηίδας, έως τη σημερινή μορφή του ανάγλυφου του Ελληνικού Αρχιπελάγους!
· «Στα νησιά του Ηφαίστου και του Ποσειδώνα»: Παρουσιάζει τις γεωδυναμικές διεργασίες, την ηφαιστειότητα, τη σεισμικότητα και τις χθόνιες εκείνες δυνάμεις, όπως αυτές της Σαντορίνης, της Νισύρου, της Μήλου και των Μεθάνων, που μέσα από συνεχή επανάληψη εκατομμυρίων ετών δημιούργησαν το σημερινό Αιγαίο!
· «Γαία: Από τον μύθο στην επιστήμη». Παρουσιάζεται η εξέλιξη της βιοποικιλότητας, των οικοσυστημάτων, της χλωρίδας και της πανίδας της περιοχής του Αιγαίου κατά τη διάρκεια 150 εκατομμυρίων ετών.
 Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, όλων των τάξεων του Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου!
Σχολικές ομάδες των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, αλλά και όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, θα γίνονται δεκτές, με ελεύθερη είσοδο, τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και μόνο κατόπιν έγκαιρης κράτησης στα τηλέφωνα 210 9469631 και 632 (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00)!