Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνες: Αποστόλης Παπαγεωργίου - ¨Ένας Κορυφαίος νεογνολόγος στον Καναδά¨

Ο Απόστολος Παπαγεωργίου είναι επικεφαλής Παιδιατρικής και Νεολογικής Κλινικής στον Καναδά καθώς και καθηγητής Παιδιατρικής, Γυναικολογίας και Μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο ¨ΜακΓκιλ¨! 
Γεννήθηκε στον Βόλο. Μετά το Λύκειο ο Δρ. Παπαγεωργίου συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι σπουδάζοντας Ιατρική στη Σορβόννη! 
Στη συνέχεια, μετανάστευσε στο Μόντρεαλ όπου εξειδικεύθηκε στην Παιδιατρική και τη Νεογνολογία στο Πανεπιστήμιο! 
Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την έρευνα και προσφορά του, ιδιαιτέρως στην διαχείριση των πρόωρων μωρών με ελάχιστο βάρος! 
Δημιούργησε την πρώτη μελέτη στη Βόρειο Αμερική, σχετικά με την πρόληψη του συνδρόμου αναπνευστικής δυσχέρειας με Βηταμεθαζόνη, όπως επίσης και αρκετές δημοσιεύσεις σχετικά με το θέμα! 
Άλλες σημαντικές ερευνητικές συνεισφορές από το τμήμα του, περιλαμβάνουν τις πρώτες μελέτες σχετικά με τη χρήση του ιβουπροφαίνης για το κλείσιμο του αρτηριακού πόρου, τη χρήση της καφεΐνης στην πρόληψη της άπνοιας της προωρότητας, διατροφικές μελέτες ισορροπίας σε πρόωρα βρέφη, παρακολούθηση των εξαιρετικά χαμηλόβαρων κατά τη γέννηση βρέφη, τους γονικούς παράγοντες που επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα συμπτώματα των πρόωρων βρεφών και τρόποι αερισμού των εξαιρετικά ελλιποβαρών νεογνών. Διετέλεσε Πρόεδρος στην Κοινότητα των Νεογνολόγων του Κεμπέκ από το 1992 έως το 2000 και Πρόεδρος του Καναδικού Τμήματος Νεογνών / Περιγεννητικής Ιατρικής της Καναδικής Παιδιατρικής Κοινότητας από το 1993 έως το 1995! 
Έχει λάβει μερικά από τα πιο σημαντικά βραβεία στον τομέα του για την προσφορά του στην υγεία των νεογνών από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών! 
Η Ελληνική Κοινότητα του Κεμπέκ, τον ανάδειξε ως τον «Έλληνα της Χρονιάς» το 2003! 
Έχει διατελέσει ως σύμβουλος σε Πανεπιστήμια, νοσοκομεία αλλά και κυβερνήσεις, βοηθώντας να βελτιωθεί η φροντίδα των νεογνών αλλά και η εκπαίδευση των μαιευτήρων σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Πολωνία και το Μαρόκο! 
Συγχαρητήρια!