Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλάδα: Ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς εταίρους της Αλβανίας

Η Ελλάδα και η Ιταλία είναι οι κυριότεροι εμπορικοί εταίροι της Αλβανίας, που καταλαμβάνουν τεράστια θέση στα διοικητικά της χώρας! 
Και μπορεί τους αλβανούς τεκμηριωμένως Ιστορικά να μην τους συνδέει απολύτως τίποτα με την Αρχαία Ήπειρο, όπως Εμάς τους Έλληνες κι όλους, μας συνδέει όμως η Ελληνική μας Επιχειρηματικότητα! 
Όπως προκύπτει από την έκθεση του Ινστιτούτου Στατιστικών Ερευνών (¨ΙΝΣΤΑΤ¨) της Αλβανίας, η χώρα μας, Ελλάδα, είναι ένας από τους βασικούς εμπορικούς εταίρους και πυλώνας της Αλβανίας, καθώς το Ελληνικό Εμπόριο και οι Ελληνικές Επιχειρήσεις βρίσκονται παντού σε όλη την χώρα!
Μόνο στην Αλβανία, δραστηριοποιούνται 350 περίπου Μεγάλες Επιχειρήσεις Ελληνικών Συμφερόντων, ενώ
παράλληλα, βάσει των στατιστικών δεδομένων, οι Ελληνικές Εξαγωγές προς την Αλβανία συνεχίζουν να αυξάνονται.
Η πλειονότητα των Ελληνικών Εταιρειών εδρεύει στα Τίρανα αλλά και στην Βόρειο Ήπειρο, όπως για παράδειγμα στην Κορυτσά, ενώ οι τομείς όπου δραστηριοποιούνται οι Ελληνικών Συμφερόντων Επιχειρήσεις, είναι: ο Τραπεζικός, οι Τηλεπικοινωνίες, η Πληροφορική, ο Κατασκευαστικός, η Παραγωγή και Εμπορία Δομικών Υλικών, η Εστίαση, οι Υπηρεσίες Υγείας, η Παροχή Νομικών - Φοροτεχνικών και Λογιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, η Εμπορία Πετρελαιοειδών, η Παραγωγή - Μεταποίηση και Εμπορία Ειδών Διατροφής, Ένδυσης - Υπόδησης και Ευρείας κατανάλωσης, το εισαγωγικό εμπόριο κ.ά.
 Συγχαρητήρια!