Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

¨Ρόφημα Φραπέ¨: Η Ελληνική του επινόησή και η πρώτη του εμφάνιση στην ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης είναι το θέμα των ημερών και πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς ξεκίνησε, αλλά και τα απίστευτα περιστατικά που έχουν γίνει από το 1926 έως και σήμερα! 
Η ίδρυση του εκθεσιακού φορέα μετρά περισσότερες από οκτώ δεκαετίες ζωής. Πνευματικός πατέρας της διοργάνωσης ήταν ο βουλευτής, Νικόλαος Γερμανός, ο οποίος στις 28 Απριλίου του 1925 υπέβαλε αίτηση στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, ζητώντας άδεια για την πραγματοποίηση της διεθνούς Εκθέσεως, της πρώτης στη χώρα!
Η πρώτη διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης εγκαινιάστηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1926!
«Κάθε Έλλην έχει ιστορικό καθήκον να επισκεφτεί την ΔΕΘ που εμπνέει αληθινά αίσθημα Εθνικής Υπηρηφάνειας», ήταν το καθιερωμένο σύνθημα που έμεινε στο χρόνο, όμως μαζί με αυτό έμεινε και κάτι ακόμη δυνατό! 
Όλοι γνωρίζουμε το πασίγνωστο ρόφημα Ελληνικής προέλευσης, ¨Φραπέ¨! 
Εκεί μία από τις πολλές συνήθειες των Ελλήνων έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά! 
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο Έλληνας αντιπρόσωπος εταιρίας σοκολατούχων παρουσίαζε ροφήματα για μικρούς, τότε ο Δημήτρης Βακόνδιος, θέλησε να φτιάξει καφέ με κρύο νερό! 
Έτσι πήρε ένα σέικερ, πρόσθεσε κρύο νερό, έβαλε μέσα καφέ και μέσα σε αυτό πρόσθεσε και ζάχαρη, ανακίνησε καλά το μείγμα κι έτσι δημιούργησε το πρώτο ρόφημα του Φραπέ στην Ιστορία!
Το ρόφημα του Φραπέ συνήθως πίνεται μαζί με φίλους και έτσι συνεχίζει μέχρι σήμερα να σηματοδοτεί την διάθεση των Ελλήνων από τους Αρχαίους Καιρούς, να θέλουν να συλλογιστούν ή να συναναστραφούν με τους υπολοίπους, πίνωντας ένα ρόφημα ή συνοδεύοντάς το στην εργασία και οπουδήποτε αλλού!
  Μετά από χρόνια αρμόδιοι φορείς δηλώνανε ότι δε μπορούσανε να συνειδητοποιήσουν και να φανταστούνε πως ένα απλό πείραμα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εφεύρεση ενός από τα διασημότερα Ελληνικά ροφήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!