Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα (και τις Κωμοπόλεις) - Το Πρόγραμμα των Πλούσιων Εορταστικών Εκδηλώσεων - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Πλούσιο το Πρόγραμμα Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου θα είναι στην Πόλη της Λάρισας και στις Κωμοπόλεις του Νομού!
Αναλυτικά - Λάρισα:
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016:
Φωταγώγηση των ∆ηµόσιων, ∆ηµοτικών Καταστηµάτων, καθώς και των καταστηµάτων των Ν.Π.∆.∆. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου!
Θα πραγματοποιηθούν Εορταστικές Εκδηλώσεις και οµιλίες σε όλες τις Σχολές, Σχολεία κι Ιδρύµατα της πόλης από καθηγητές και διδασκάλους σχετικά για την Εθνική μας Επέτειο!
Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί απότιση Φόρου Τιµής από τους Μαθητές, Σπουδαστές, Προσκόπους, Οδηγούς, Φορείς και Συλλόγους στο Ηρώο πεσόντων της Πόλης µας.
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016:
Στις 07:00 Θα σηµάνουν χαρµόσυνα οι καµπάνες όλων των Εκκλησιών µε φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου!
Εωθινό θα παιχθεί από τη Μουσική της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρµονική του ∆ήµου Λάρισας στους κεντρικούς δρόµους της Πόλης!
Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί η Επίσηµη Έπαρση της Ελληνικής Σηµαίας!
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η άφιξη των επισήµων κι η έναρξη Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ.Αχιλλείου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου! Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ηµέρας!
Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η Επιµνηµόσυνη Δέηση στο Ηρώο της πόλης κι η Κατάθεση Στεφάνων από ανώτατες Στρατιωτικές και πολτικές Αρχές, Εφεδροπολεµιστικές Οργανώσεις κι εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης!
Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Παρέλαση για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, στους δρόμους της Λάρισας με πλήθος συμμετεχόντων!
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πόλη - Τα κλειστά τμήματα:
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Λάρισας εκδόθηκαν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Αναλυτικότερα η απόφαση αφορά στην απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων,
σε τμήματα των οδών Κύπρου, Βελησσαρίου ως 28ης Οκτωβρίου, 28ης Οκτωβρίου, Κύπρου ως Μανδηλαρά, Μανωλάκη, Κενταύρων έως Κύπρου, 23ης Οκτωβρίου, Κύπρου ως Χρυσοχόου και Φιλελλήνων, Βενιζέλου έως Κύπρου αντίστροφα!
Αγιά:
27 Οκτωβρίου 2016: Στα Σχολεία της Αγιάς θα πραγματοποιηθούν οι Εορτές με Ομιλίες και ποιήματα, ενώ στις 11:30 π.μ. θα αποδοθούν τιμές στο Ηρώο των Πεσόντων από τους μαθητές, παρουσία των Τοπικών Αρχών.
28 Οκτωβρίου 2016: Στις 10:30 π.μ., θα τελεσθεί η επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 11 π.μ., θα ψαλεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των Ηρώων, θα κατατεθούν Στεφάνια υπό την υπόκρουση του Εθνικού Ύμνου και στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Παρέλαση εντός του πεζόδρομου της 25ης Μαρτίου!
Ελασσόνα:
Στις 28 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί η Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα. Θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, κατάθεση Στεφάνων κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων υπό την υπόκρουση του Εθνικού Ύμνου!
Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η έναρξη Παρέλασης ενώπιον των Αρχών της πόλης και μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει δεξίωση για τις Αρχές και το κοινό στο Πνευματικό Κέντρο!
Κιλελέρ:
Θα πραγματοποιηθεί η προσέλευση των Αρχών στον χώρο του ΚΑΠΗ στη Νίκαια στις 09:30 και στη συνέχεια Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 10:45 θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση Στεφάνων στον χώρο του Μνημείου στην Πλατεία και η Παρέλαση Μαθητικών Τμημάτων της Νίκαιας, στην οδό Φαρσάλων με την υπόκρουση της Φιλαρμονικής Μπάντας!
Φάρσαλα:
Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στα Σχολεία της Πόλης από Εκπαιδευτικούς για την Εθνική Επέτειο και στις 19.00 θα Μουσικό αφιέρωμα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων!
Στις 28 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική Παρέλαση επί της οδού Λαρίσης με τη συμβολή της Φιλαρμονικής Μπάντας και η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από την 61 Μ.Ε.!
Χρόνια Πολλά και Συγχαρητήρια!