Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ένας Σπαρτιάτης σαρώνει σε επικίνδυνες παλαίστρες του πλανήτη

Ο λόγος για τον 28χρονο Σπαρτιάτη Ηλία Θεοδώρου. Τον Έλληνα παλαιστή που με τις κατακτήσεις του σε παγκόσμιες παλαίστρες αφήνει άφωνους τους συμπαίκτες του και το κοινό.
Ο 28χρονος Ηλίας έχοντας συνδυάσει το Αρχαιοελληνικό Παγκράτιο και τις γνώσεις του επάνω στην πάλη εισέρχεται δυναμικά κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο παιχνίδι, αποσπώντας τα Μετάλλια και κερδίζοντας τους αγώνες ως Έλλην!
Μισός από τη Σπάρτη και μισός από τη Φλώρινα, έχει συνδυάσει άριστα την Σπαρτιάτικη Τεχνική επάνω στην Πάλη κι έχει κερδίσει πάνω από 10 αγώνες συμμετέχοντας ενεργά σε αθλητικές οργανώσεις από τα 21 του χρόνια.
Το τελευταίο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως μένει στον Καναδά, επισκεύθηκε την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Θάσο, την Καστοριά και την Μύκονο περνώντας της διακοπές του!
Άμεσα σχέδια για το μέλλον όπως δηλώνει σε τηλεοπτικά δίκτυα είναι πρωταγωνιστήσει σε ταινία καθώς έχει εργαστεί αναλόγως και στο παρελθόν στο εξωτερικό και να παρουσιάσει ένα σόου στην τηλεόραση!
Συγχαρητήρια!