Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας: Οι εκδηλώσεις του Οκτωβρίου από κοινού με τα Σχολεία

7 Οκτωβρίου, Παρασκευή, ώρα 6.00 μ.μ. Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
Εκδήλωση με τίτλο: Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα. Διαδρομές στο χώρο και το χρόνο. Εθνικά και ευρωπαϊκά δίκτυα πολιτιστικών διαδρομών.
Διοργάνωση: Σύλλογος ο Ιπποκράτης στη Λάρισα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας.
10 Οκτωβρίου, Δευτέρα, ώρα 10 π.μ. Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
Εκδήλωση σχολικών μονάδων αφιερωμένη στον Ολυμπισμό.
Διοργάνωση: Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας.
11 Οκτωβρίου, Τρίτη, ώρα 7.30μ.μ. Αύλειος χώρος Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας
Παρουσίαση από Αρχαιολόγους του βιβλίου του Βαγγέλη Ντελή «Ο καλλιτέχνης».
13 Οκτωβρίου, Πέμπτη, ώρα 6.30μ.μ. Αμφιθέατρο Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας
Παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Μαλλιά με τίτλο Ολυμπισμός.
Διοργάνωση: Δίκτυο Περραιβία και Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το Σύλλογο Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.
20 και 21 Οκτωβρίου, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί. Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου με τίτλο «Λαμπερές ιστορίες φωτιάς στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. Από το πυρ βγαίνουν όλα και όλα στο πυρ ξαναγυρνούν…».
20 έως 23 Οκτωβρίου, Πέμπτη έως Κυριακή. Ελεύθερη είσοδος στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016».
30 Οκτωβρίου, Κυριακή, ώρα 6.30μ.μ. Αμφιθέατρο Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας
Παρουσίαση του βιβλίου (στην Ελληνική) Σύνταγμα των επιγραφών του Ἀτραγα της Πελασγιώτιδας, Ελληνογαλλικής έκδοσης όπου Θα μιλήσουν ο Κώστας Σπανός, Διευθυντής του Θεσσαλικού Ημερολογίου και εκ των συγγραφέων του βιβλίου ο Αθανάσιος Τζιαφάλιας, επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων κι ο διεθνής επιγραφολόγος Ελληνικής Γραμματείας!
Συγχαρητήρια!