Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Έτσι γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στην Ελληνική Ομογένεια,τη Βόρεια Ήπειρο και τη Λάρισα

Με Λαμπρές εκδηλώσεις γιορτάστηκε (και θα γιορταστεί) η Ελληνική Επέτιος της 28ης Οκτωβρίου σε όλο τον κόσμο!
Αργυρόκαστρο: Χαρακτηριστικά στη Βόρεια Ήπειρο υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο την Παρασκευή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2016 τελέστηκε Επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε Κατάθεση Στεφάνων Επισήμων στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στους Βουλιαράτες! Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό ΝαόΑγίου Αθανασίου
Επίσης πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση  στον Ιερό Ναός Αγίας Σκέπης και Εκδηλώσεις των Ελληνικών Σχολείων!
Χειμάρρα:
Με ευλάβεια και πλήθος κόσμου εορτάστηκε η επέτειος του Όχι στη Χειμάρρα! Η Εκδήλωση έλαβε χώρα στο μνημείο των πεσόντων στο Λιβάδι, στο σημείο όπου αναπαύονται οι ψυχές 6 Ελλήνων Ηρώων Στρατιωτών που έδωσαν τη ζωή τους υπέρ της πατρίδος!
Η Εκδήλωση οργανώθηκε από το παράρτημα της Ομόνοιας Χιμάρα και του Ελληνικού Σχολείου ¨Όμηρος Χειμάρρα¨!
Κορυτσά: Με ιδιαίτερες Λαμπρές Εκδηλώσεις γιορτάστηκε στην Κορυτσά η Εθνική Εορτή της 28 Οκτωβρίου.
Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τηνΕπιμνημόσυνη Δέηση στο Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής και Ελληνικές Γιορτές στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πόλης!
Στην Αμερική αν και προγραμματίζονται Λαμπρές Εκδηλώσεις για την επέτειο αργότερα, τελέστηκαν οι καθιερωμένες Επιμνημόσυνες Δεήσεις σε όλους τους Ορθοδόξους-Χριστιανικούς Ναούς!
Μελβούρνη:
Την επέτειο της 28ης Οκτβωβρίου γιόρτασαν οι μαθητές του ειδικού Σχολείου Ελληνικών της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης που έχουν τα Ελληνικά ως πρώτη γλώσσα!
Οι Μαθητές στο σχολείο του Μάλβερν, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, τραγούδησαν και δραματοποίησαν τραγούδια για τις γυναίκες της Πίνδου και για τη Σημαία!
Οι μαθητές του Γυμνασίου προσέγγισαν βιωματικά την ιστορία του ΄40 και έγραψαν οι ίδιοι ημερολόγια και γράμματα ως στρατιώτες του πολέμου και φέτος πήραν μέρος και οι γονείς τους!
Λάρισα: Στη Λαμπρή Πόλη μας που έλαμψε από άκρο εις άκρο και σε όλο τον εμπορικό της κόσμο όλη την μέρα, πραγματοποιήθηκαν Λαμπρές Εκδηλώσεις -Βορειοηπειρωτών, Θεσσαλών, Μικρασιατών, Κυπρίων, Ποντίων, Κρητικών κι άλλων Ελλήνων- με την Παρέλαση των Φορέων της Πόλης, της Ελληνικής Μαθητιώσας Νεολαίας μας και των Εφεδροπολεμικών Οργανώσεων που καταχειροκροτήθηκαν υπό τους ήχους των εμβατηρίων από τα μεγάφωνα στην Πόλη και την Εκλεκτή Μπάντα των καταρτισμένων με σπουδή Ελλήνων Μουσικών!
Συγχαρητήρια!