Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Χρυσό το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο της Λάρισας ¨Ιντονέισιον¨

Μια ακόμη διάκριση πέτυχε το γυναικείο φωνητικό σύνολο ¨Ινντονέισιον¨/InDonnation του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, που συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμό Χορωδιών που έγινε στην Κέρκυρα!

Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Έλληνα Μαέστρου κ. Δημήτρη Κτιστάκη, απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαγωνιζόμενη στη δυσκολότερη κατηγορία για γυναικείες χορωδίες (A3), αποσπώντας θερμές κριτικές από τη Διεθνή Επιτροπή!

Το Γυναικείο Σύνολο κατάφερε να συγκεντρώσει, όπως και πέρυσι στην αντίστοιχη διοργάνωση στην Καλαμάτα, την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των Ελληνικών Συμμετοχών κατακτώντας Χρυσό δίπλωμα «επιπέδου V» με βαθμολογία 25.02, γεγονός που της εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Xορωδιών, καθώς και στο Γκραντ Πρι των Εθνών! 
Η χορωδία ενθουσίασε το κοινό με όλες τις εμφανίσεις της, τόσο στην τελετή έναρξης και τη συναυλία φιλίας, όσο και στην τελετή λήξης, ρίχνοντας την αυλαία της διοργάνωσης, όπου παρουσίασε ένα μικρό απόσπασμα από την προγραμματισμένη ετήσια συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου στη Λάρισα στις 5 Νοεμβρίου 2016!
Για ακόμη μια φορά το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας απέδειξε πως μπορεί να καταφέρει το καλύτερο στα Ελληνικά Πολιτιστικά Δρώμενα της Πόλης μας, που με τη Βοήθεια των Μουσικών Τμημάτων (Μουσικός Σύλλογος Ανδρών) αναδεικνύονται με τις Διακρίσεις τους, κερδίζοντας το διενθές κύρος!
Συγχαρητήρια!