Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Κοινότητα Σπρίνγκβεϊλ στηρίζει το Ελληνικό Κέντρο

Η Ελληνική Κοινότητα Σπρίνγκβεϊλ και Περιχώρων, αναγνωρίζοντας το έργο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, δώρησε το ποσό των $4.000 υπέρ του Ελληνικού Κέντρου Σύγχρονου Πολιτισμού.
Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε σε μια υπέροχη ειδική βραδιά που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Σπρίνγκβεϊλ, την περασμένη Παρασκευή, 15 Ιουνίου, όπου όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με γνωστούς Έλληνες Καλλιτέχνες!
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Κοινότητας Σπρίνγκβεϊλ προσφέρουμε τη δωρεά ύψους $4.000 προς την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ)», δήλωσε ο Έλληνες Πρόεδρος της Κοινότητας Σπρίνγκβεϊλ, Κος. Αντρέας Μπούρης!
«Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτουβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου μας σε ένδειξη αναγνώρισης του Έργου που επιτελεί η κεντρική Κοινότητα στην Παροικία μας και όχι μόνο. Την απόφαση να ενισχύσουμε οικονομικά το έργο της Κοινότητας την πήραμε πριν δύο χρόνια περίπου, όταν συμμετείχαμε στο Χορό που διοργάνωσε η κεντρική Κοινότητα μαζί με Ομογενειακούς Οργανισμούς για τη χρηματική υποστήριξη υπέρ του Ελληνικού Κέντρου.»!
«Η ΕΚΜ απέδειξε ότι είναι ένας δυναμικός και υγιής οργανισμός που προσφέρει πολλά στην Νεολαία μας και στην Παροικία μας. Θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε όπως και όσο μπορούμε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της.»!
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΚΜ, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, ευχαρίστησε την Κοινότητα Σπρίνγκβεϊλ για τη δωρεά της και τη στήριξή της.
«Η αγάπη τους αμέριστη. Έδειξαν τη συμπαράστασή τους εμπράκτως για την παροικία μας. Διότι η Κοινότητά μας είναι ένα κομμάτι της Παροικίας μας, όπως είναι και η Κοινότητα Σπρίνγκβεϊλ.»!
Ο Κος. Βασίλης Παπαστεργιάδης παρέδωσε την βραδιά της εκδήλωσης ευχαριστήριες πλακέτες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Κοινότητα Σπρίγνκβεϊλ!
Συγχαρητήρια!