Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου»

Πρόσωπα Λευκά, ντυμένα περίτεχνα με κομψότητα, Εικόνες από Φως, Παραστάσεις γεμάτες από Ανδρεία και Κάλλος!
Η Έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» του Αρχαιολογικού Μουσείου που υλοποιείται στο πλαίσιο του Έτους Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, θα μας απασχολήσει αυτή την περίοδο! Οι ενότητες που καταγράφονται στην Έκθεση ¨Όψεις του Ωραίου¨ είναι οι εξής:
Η «Αιώνια αισθητική» όπου παρουσιάζονται επιλεγμένα αντικείμενα της καθημερινότητας, που καταγράφουν τις συνεχείς εναλλαγές και τις διαφορετικές εκφράσεις αισθητικής στην ανθρώπινη διαχρονία. 
«Το ωραίο και το επιθυμητό» το οποίο επιχειρεί μια ουσιαστική προσέγγιση στις αισθητικές προτιμήσεις των Αρχαιοτήτων με βάση όσα αποκαλύπτουν οι Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι για την ομορφιά και τα Αρχαιολογικά Ευρήματα που αφορούν στην ένδυση, την κόμμωση, τα κοσμήματα και τον καλλωπισμό. 
 Η τρίτη ενότητα με τίτλο «Προβάλλοντας το σώμα» η οποία παρακολουθεί την έκφραση του ωραίου στην εικαστική απόδοση του ανθρώπινου σώματος από τη νεολιθική περίοδο μέχρι τους ιστορικούς χρόνους
και τέλος, «η ατέρμονη αναζήτηση» η οποία αποσκοπεί στον αισθητικό στοχασμό ως προς τη σημασία του ωραίου και την αξία που έχει για τον άνθρωπο.
Ανάμεσα στα πανάρχαια μυστικά της Αφροδίτης που παρουσιάζονται στην έκθεση, ξεχωριστή θέση κατέχει ο κόσμος του αρώματος. Σε συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Καλλωπισμού, δημιουργήθηκαν αρώματα εμπνευσμένα από πληροφορίες που μεταφέρουν οι Αρχαίες πηγές μας!
Η Μυκηναϊκή Ενδυμασία, η Πολυχρωμία των Αρχαίων Γλυπτών και η απόδοση του Ωραίου στην Αρχαία Ελληνική Μουσική μας, είναι ορισμένα μας στοιχεία με τα οποία διανύουμε την Ιστορία και πορευόμαστε εις τους αιώνες με Ελληνικό Κάλλος, μέσα στην Έκθεση!
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, 28ης Οκτωβρίου - Πατησίων 44, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας (θερινό ωράριο ως 31 Οκτωβρίου): Δευτέρα 13:00-20:00, Τρίτη - Κυριακή 08:00 - 20:00
Συγχαρητήρια!