Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Δράσεις από την Εφορεία Αρχαιοτήτων: Αρχαία Απτέρα και Φαλάσαρνα - Ξενάγηση στους Αρχαιολογικούς Χώρους

Ξενάγηση στην Αρχαία Απτέρα και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου στην Αρχαία Φαλάσαρνα, διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουνίου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων!
Συγκεκριμένα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων διοργανώνει:
1. Σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων ξενάγηση στην Αρχαία Απτέρα.
Κατά την περιήγηση στα Μνημεία της Αρχαίας πόλης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη διαχρονική ιστορία της από την Επίτιμη Προϊσταμένη Αρχαιοτήτων και ανασκαφέα του χώρου!
Η δράση περιλαμβάνει δωρεάν συμμετοχή και μεταφορά με μισθωμένο λεωφορείο. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 50 άτομα.Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό 2821341665
(Τμήμα Τουρισμού Δήμου Χανίων).
Η Αρχαία πόλη της Απτέρας ιδρυμένη τον 8ο αι. π.Χ., σε στρατηγικής σημασίας ύψωμα, στην είσοδο του φυσικού κόλπου της Σούδας, υπήρξε κατά την Αρχαιότητα μία από τις σημαντικότερες πόλεις-κράτη της Κρήτης. Μέσω εκτεταμένων ανασκαφικών και αναστηλωτικών εργασιών έχουν αναδειχθεί αξιόλογα τμήματα της επιβλητικής οχύρωσης της πόλης καθώς και δημόσια κτήριά της, τα οποία διατηρούνται σε μεγάλο ύψος, όπως θολωτές Δεξαμενές, Μνημειώδη Λουτρά, Ναοί, Οικίες και πρόσφατα το Αρχαίο Θέατρο!
2. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προβολής Κισάμου “Η Γραμπούσα” και το Δημιουργικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου “Η Ενότητα” δράση γνωριμίας με το Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου και την Αρχαία Φαλάσαρνα.
Η δράση θα ξεκινήσει με την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο Φαλάσαρνας από τον Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων!
Η δράση περιλαμβάνει δωρεάν συμμετοχή και μεταφορά με μισθωμένο λεωφορείο. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 50 άτομα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2821094487.
Η Αρχαία Φαλάσαρνα ιδρυμένη στο δυτικό άκρο του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, υπήρξε μεγάλη ναυτική δύναμη και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Κρήτης, με κύρια περίοδο ακμής τον 4ο και 3ο αι. π.Χ.. Εκτός από τον περιώνυμο κλειστό λιμένα και την οχύρωσή του, διατηρούνται Λείψανα Ναών, Δημόσια Κτίρια και Δεξαμενές στην Ακρόπολη, ενώ κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του ακρωτηρίου και στην πεδιάδα εμφανίζονται κατάλοιπα κτισμάτων!
Συγχαρητήρια!