Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Το «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Ελληνικός Κόσμος», εγκαινιάζει παράρτημα στην Ηγουμενίτσα

Το  «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Ελληνικός Κόσμος», επεκτείνει τις δράσεις του και εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ηπείρου, με τη δημιουργία παραρτήματος στην πόλη της Ηγουμενίτσας!
 Με μια μεγάλη εκδήλωση ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας!
Η παρουσία του στην περιοχή θα εγκαινιάσει την έναρξη μίας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος, του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας!
 Στο πλαίσιο της ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων σε επίπεδο προβολής και εκπαίδευσης, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, θα πραγματοποιούνται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας προγραμματισμένες προβολές της παραγωγής του ΙΜΕ «Αγία Σοφία: 1.500 Χρόνια Ιστορίας» στον «Εικονικό Κινηματογράφο», στο φορητό σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται εκπαιδευτικές δράσεις τόσο για οργανωμένες σχολικές ομάδες όσο και για οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες το Σαββατοκύριακο!
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας 
28ης Οκτωβρίου 2, Τ.Κ. 461 00 
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού,
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Η Εκδήλωση των Εγκαινίων πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 18:30!
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας,
28ης Οκτωβρίου 2, Τ.Κ. 461 00.
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Η Εκδήλωση των Εγκαινίων πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 18:30!
Συγχαρητήρια!