Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Λάρισα: Χορευτική βραδιά από τον Σύλλογο Φίλων Λαϊκής Παράδοσης με τη συμμετοχή Παιδικών Τμημάτων την Κυριακή 24/06

Ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης θα δώσει παράσταση την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με τα παιδικά χορευτικά τμήματά του!
Είναι ιδιαίτερη η φροντίδα του Συλλόγου ώστε τα Ελληνόπουλα κάθε ηλικίας όχι απλά να επιδεικνύουν την πρόοδό τους αλλά και να παρουσιάζουν ένα χορογραφημένο θέαμα αποδίδοντας ισάξια των ενηλίκων τους χορούς μιας περιοχής!
Τα χορευτικά τμήματα των παιδιών Θα χορέψουν Παραδοσιακούς Χορούς από την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Ρούμελη καθώς και την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Ύδρα, τα Κύθηρα, τις Κυκλάδες και την Λήμνο!
Στο τέλος του προγράμματος μια εφηβική ομάδα 30 χορευτών θα παρουσιάσει χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία! Η παράσταση θα κλείσει με την εμφάνιση μιας ομάδας ενηλίκων που θα χορέψει μέρος ενός προγράμματος από Παραδοσιακούς Χορούς της Κρήτης!
Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ!
 Το πρόγραμμα επιμελείται ο Κος. Γιώργος Τσιπλακούλης!
Συγχαρητήρια!