Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Συναγερμός στην Ευρώπη - Εξαιτίας ενός κίναιδου προφήτη αμαύρωσαν τις Εκδηλώσεις της Γαλλίας με σφαγή και 12 νεκρούς στην εφημερίδα ¨Σάρλι Εμπντό¨ ισλαμικά άσχημα τέρατα (κυριολεκτικά/μεταφορικά) - Παγκόσμιος αποτροπιασμός από τους Ηγέτες των Κρατών με ανακοινώσεις τους - Σοκαρισμένη η παγκόσμια Κοινή Γνώμη - Ο πρόεδρος της Γαλλίας (¨κατόπιν Εορτής¨) συγκάλεσε επείγουσα συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου - Εξαφάνισή τους από προσώπου γης, αυτό που αξίζουν πρέπει να γίνει πιο άμεσα - Η ανακοίνωση της ¨Χρυσής Αυγής¨

 
Σοκ και παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλεί η τρομοκρατική επίθεση για χάρη ενός...κίναιδου προφήτη τους (να πεις ότι έχουν κι ένα σοβαρό κύρος, πως είναι Άντρες), από ισλαμιστικά γουρούνια στη Βαστίλη στην εφημερίδα ¨Σάρλι Εμπντό!
Ευθύνες από την αντιπολίτευση στην ¨κυβέρνηση της Γαλλίας¨:
Yπήρχαν ¨προειδοποιητικές βολές¨, αυτές στη Ναντ και τη Λυόν, αλλά η κυβέρνηση κι η γαλλική Aστυνομία επέλεξε να κλείσει τα μάτια και να βαφτίσει τους δράστες ψυχικά ασθενείς, ενώ επρόκειτο για ισλαμιστές!
Η Ευρώπη έβαλε σκουλήκια στους κόρφους της και πρέπει άμεσα να τα κυρήξει πόλεμο και να τα απομακρύνει όλα από ¨μέσα¨ της!
¨Γαμώ τον μωχαμέτη σας¨ που έλεγε σε παραπλήσιους κίναιδους κι ο δικός μας Κολοκοτρόνης! 
Είναι γνωστό το πόσο είναι διαταραγμένοι ψυχικά επίσης και οι συγκεκριμένοι ισλαμιστές , διότι όλοι κατέληξαν στο λάκο μετά από τέτοιες ενέργειές τους και φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει!
Η εφημερίδα έχει σε καθημερινή βάση σκίτσα και αναρτήσεις για τις αδελφές - γουρούνες και μάλιστα στην τελευταία τους ανάρτηση στο Tουίτερ, οι συντάκτες εύχονταν χρόνια πολλά χρησιμοποιώντας το σατιρικό σκίτσο των ισλαμιστών που εύχεται και «Κυρίως υγεία»!
Παγκόσμια Μέσα και διευθύνσεις των κοινωνικών ιστοσελίδων δηλώνουν των αποτροπιασμό τους για το συμβάν με έκτακτο μήνυμα!
Έχουν κυρήξει πόλεμο στον Πολιτισμό, αλλά η Ευρώπη όχι!
Άμεση Κήρυξη πολέμου στα σκουλίκια εδώ και τώρα!
12 εργαζόμενοι βρήκαν τον θάνατο από τα σκάγια των ορκ!
Σατυρικό σκίτσο της εφημερίδας ενός άλλου ψυχανώμαλου του Πλανήτη μας!
Ο πρόεδρος της Γαλλίας συγκάλεσε επείγουσα συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και μετέβη στο σημείο!
Με αυτό το λογότυπο υποδέχονται τους χρήστες οι σελίδες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε Γαλλία και εξωτερικό!
Αυστηρά Μέτρα Προσταίας στο σημείο, στη Βαστίλη, αλλά και στην υπόλοιπη Πόλη του Παρισιού!
- Η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής μέσω του Αρχηγού της, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου:
Μερικά υπάνθρωπα όντα θα παραμείνουν να μην είναι φτιαγμένα για την Ευρώπη και τον Πολιτισμό μας! 
Μετά από αυτό ίσως να πειστούν και κάποιοι εναπομείναντες!
- Απόσπασμα από τις πρόσφατες Εορταστικές Εκδηλώσεις της Πόλης του Παρισιού!
f