Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

(Βόρειος) Ήπειρος-Αλβανία: ➧ Οι Μετσοβίτες έχτισαν Εκκλησία στην Σελενίτσα της Βορείου Ηπείρου ➧ Γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Βόρεια Ήπειρο και την Αλβανία ➧ Νέα Ελληνική εκπομπή για τους Έλληνες από την δημόσια ραδιοτηλεόραση Αργυροκάστρου

 
Με χρήματα που συγκέντρωσαν οι απανταχού Μετσοβίτες και χάρη στην εκστρατεία που ανέλαβαν προσωπικά τρεις Μετσοβίτες και συγκεκριμένα ο Αρχιμανδρίτης κος Σεραφείμ Καχριμάνης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέκος Καχριμάνης και ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολή του ΑΠΘ κος Μιχάλης Τρίτος, κτίστηκε εκ βάθρων ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου στη Σελενίτσα, στην περιοχή της Αυλώνας στη Βόρειο Ήπειρο!
Οι Έλληνες κάτοικοι της Σελενίτσας, που αριθμούν περίπου τις 4.000 Χιλιάδες Χριστιανούς Ορθόδοξους, στράφηκαν στην Πόλη του Μετσόβου για την βοήθεια της η οποία ανταποκρίθηκε από Έλληνες Πολίτες οι οποίοι μόλις την περασμένη Παρασκευή ολοκλήρωσαν την κατασκευή της νέας Ορθόδοξης Εκκλησίας και αποτελεί το κέντρο αναφοράς των κατοίκων!
Οι κάτοικοι αρνήθηκαν προηγουμένως την πρόταση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για Καθολικό Ναό στην περιοχή αλλά και της ρουμανικής Πρεσβείας για αποφυγή σύγχυσης της μεταξύ τους Βλάχικης μειονότητας και προσεταιρισμού.
Ο Ιερεύς π. Σπυρίδων και σύσσωμοι οι κάτοικοι της Σελενίτσας υποδέχτηκαν με αισθήματα τιμής και ευγνωμοσύνης τον Αλ. Καχριμάνη και τον Μ. Τρίτο, ενώ σε ένδειξη ευγνωμοσύνης η οδός που οδηγεί στο Ναό ονομάστηκε ¨οδός Μετσόβου¨.
Συγχαρητήρια!
Με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κίκη, ξεκίνησε η εκπομπή «Περπατώντας στον τόπο μας» από την δημόσια ραδιοτηλεόραση Αργυροκάστρου! 
Σκοπός της εκπομπής είναι να προβάλει και να ενημερώνει τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου για τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας!
Επίσης η εκπομπή έχει και πολιτισμικό χαρακτήρα γιατί πέραν από την ενημέρωση, έχει σκοπό να αναπτύξει, να διατηρήσει και να προβάλει τις αναλλοίωτες αξίες του τόπου μας όπως η τέχνη,τα ήθη και τα έθιμα αλλά και οτιδήποτε πλαισιώνει την Εθνική μας ταυτότητα. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή 8:30μμ - 9:00μμ και κάθε Κυριακή στις 1:30μμ θα προβάλλεται σε αναμετάδοση! 
Γιορτάστηκαν με λαμπρότητα σε όλη την (Βόρεια) Ήπειρο - Αλβανία, τα Ελληνικά Θεοφάνεια!  
Πιστοί στα Ελληνικά και Χριστιανικά Έθιμα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής γιόρτασαν όπως κάθε χρονιά, μετά την λήξη της θείας λειτουργίας με τον κόσμος να συγκεντρώνεται, στους δρόμους, στην Θάλασσα και στα Σπήλια όπου έγινε η ρίψη του Τίμιου Σταυρού!
Στα τίρανα, της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος!
Συγχαρητήρια!
Εικόνες:
Άγιοι Σαράντα
 
Χειμμάρα
Δερβιτσάνη
Αυλώνα
Αργυρόκαστρο
Κορυτσά
τίρανα
Βεράτιο
Πόγραδετς