Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

¨Η Λάρισα πάει και στην Θεσσαλονίκη¨: Οι αυτόματοι πωλητές τους ¨Θες Γάλα; Πιες...¨ κερδίζουν και το αγοραστικό κοινό της Θεσσαλονίκης

Παρασκευή πρωί και δεκάδες «ντουζίνες»,  έχουν συγκεντρωθεί στον αυτόματο πωλητή για Γάλα, της Ελληνικής Επιχείρησης Γάλατος ¨Θες Γάλα; Πιες...¨  στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και περιμένουν στη σειρά με ανυπομονησία!
Το σκηνικό μοιάζει να είναι στημένο μπροστά σε τραπεζικό κατάστημα, ημέρα πληρωμής μισθοδοσιών, αφού η «ουρά», με άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, που είχε δημιουργηθεί, στην «κεφαλή» της κατέληγε μπροστά σε ένα κατάστημα ΑΤΜ και μάλιστα όχι σε ένα, αλλά σε Τρία Ολοκαίνουργια Αυτόματα Μηχανήματα! Με έντονα τα χαρακτηριστικά για να τα αναγνωρίσεις, Μπλε και Ασημί Χρώματος!
Από το φορτηγό, που ήταν παρκαρισμένο στο πλάι, άνδρες με ομοιόμορφη ενδυμασία ανέλαβαν τον ανεφοδιασμό των μηχανημάτων και όταν αυτός ολοκληρώθηκε, δόθηκε το σύνθημα και τρεις ειδικά εκπαιδευμένες όμορφες Ελληνίδες, οι οποίες βρισκόταν στο χώρο, έπιασαν δουλειά, βοηθώντας το κοινό να εξοικειωθεί, σε σχέση με το πώς θα κάνουν την ανάληψη!
«Διαλέγετε πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι του μισού ή του ενός λίτρου, το τοποθετείτε στην υποδοχή για το πλήρες ή το ελαφρύ, στη συνέχεια βάζετε το κέρμα στο κερματοδέκτη ή αν έχετε την ειδική συσκευή ¨ γιου ες μπι/usb¨ με το προπληρωμένο ποσό στην ανάλογη υποδοχή, πατάτε το κουμπί και περιμένετε μέχρι η φιάλη να γεμίσει! 
Μόλις το μπουκάλι αφαιρεθεί, ο χώρος θα απολυμανθεί», εξηγούσαν ευγενικά στους αμέτρητους Έλληνες Πελάτες!
Ανάλογη εικόνα την ίδια ώρα αντίκριζαν οι Θεσσαλονικείς σε άλλα πέντε σημεία της πόλης, σε πολυσύχναστες γειτονιές στους Αμπελοκήπους στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της επί της Σβώλου και της Αγίου Δημητρίου, στην Άνω Τούμπα και στην Καλαμαριά με τους Έλληνες να δοκιμάζουντο γάλα της Λάρισας! Αιτία; 
Ο συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων «ΘΕΣ Γάλα; Πιες...» ;έχει προγραμματίσει την είσοδό του στην αγορά του αστικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, με την τοποθέτηση αυτόματων μηχανών πώλησης γάλατος, όπως και στα πρότυπα του δικτύου που έχει ήδη στηθεί στη Πόλη μας, Λάρισα!
Περίπου τρεις εβδομάδας μετά, ο… παράξενος -και συνάμα καινοτόμος- αυτός «γαλατάς», κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων! 
Πώς τα καταφέρνει; «Είναι ένα γάλα που το προτιμά η κόρη μου. Το δοκιμάσαμε στην αρχή, πιο πολύ από περιέργεια, αλλά της άρεσε και πλέον έρχομαι μέρα παρά μέρα κι αγοράζω από ένα λίτρο», μας είπε η κα. Κωνσταντίνα, στο κατάστημα της οδού Χηλής στην Καλαμαριά!
Στον ίδιο χώρο, δευτερόλεπτα μετά, ήρθε και η κα.Ξένια, με την οικογένειά της κι έβγαλε δύο γυάλινα μπουκάλια του ενός λίτρου, τα οποία άρχισε να γεμίζει χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη αγορά! Σημειώνεται πως η τιμή του φρέσκου γάλακτος στα αυτόματα μηχανήματα είναι 1 ευρώ το λίτρο και αντίστοιχα πενήντα λεπτά  το μισό λίτρο, με τη χρήση του προπληρωμένου ποσού, ενώ ανεβαίνει στο 1,10 και 0,60 ευρώ αντίστοιχα, στη χρήση του κερματοδέκτη!
Κυρίως το δίωρο 7 με 9 το βράδυ και τότε είναι που δημιουργούνται ακόμη και «ουρές» 30-40 ατόμων!
«Πιθανότατα συμβαίνει γιατί ο κόσμος επιστρέφει εκείνες τις ώρες από τη δουλειά του και στο δρόμο για το σπίτι, περνούν και αγοράζουν το γάλα που τους χρειάζεται», σημειώνει ο κος Μπάμπης, ο οποίος είναι ένας από τους υπεύθυνους του Ελληνικού επιτυχημένου Δικτύου του συνεταιρισμού και ελέγχει για τυχόν προβλήματα με την τροφοδοσία των ΑΤΜ ή την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ οι υπεύθυνοι είναι ήδη προς διπλασιασμό του δικτύου της Ελληνικής Επιχείρησης που παραξένεψε και ακόμη και εξωτερικά τηλεοπτικά δίκτυα που κάλυψαν την Ευρυσιτεχνία μας, στη Θεσσαλονίκη που μετρά ήδη δέκα νέα καταστήματα!
Εμπιστευτείτε το στην Θεσσαλονίκη όπως και στη Λάρισα!
Συγχαρητήρια!