Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

➧ Με Ελληνική Μεγαλοπρέπεια θα γιορταστούν τα Θεοφάνεια στο Νομό Λάρισας (Δημοτικές Ενότητες Αγιάς, Ελασσόνα, Τυρνάβος και Φάρσαλα - 6/1/15) ➧ Ολοκληρώθηκαν οι χθεσινές Εορταστικες Εκδηλώσεις στην Αγιά και στον Αγιόκαμπο

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Παράλια της Λάρισας και τον Δήμο Αγιάς, ολοκληρώθηκαν χθες αργά  Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015!
Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με πλήθος κόσμου χθες που απόλαυσε Ελληνική Μουσική, Κρασί και Λαογραφικά Δρώμενα στο Λιμάνι του Αγιοκάμπου, όπως το ¨Πέταγμα του καλλικάτζαρου στη Θάλασσα¨!
Οι Εκδηλώσεις με την μεγάλη απήχηση διοργανώθηκαν από τους Δήμους Αγιάς και Μελιβοίας και ήταν συγκλονιστηκές με μία λέξη!
Αγιόκαμπος
Θεοφάνεια 2015 - Αλφαβητικά στο Νομό Λάρισας:
Αύριο η κεντρική Εκδήλωση Αγιασμού των Υδάτων και Ρίψης του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Στρατιωτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας, στις 12:00 μ. στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Περιφέρειας Αγιάς π. Νεκτάριου Δρόσου!
 Οι τελετές Αγιασμού των Υδάτων στις Δημοτικές Ενότητες θα πραγματοποιηθούν ως εξής: 
Δ.Ε. Αγιάς, κεντρική πλατεία Αγιάς 10:30 π.μ., 
Δ.Ε. Λακέρειας, κεντρική πλατεία Δήμητρας 10:30 π.μ. και
Δ.Ε. Ευρυμενών, λιμάνι Στομίου θέση φάρος 10:30 π.μ.!
Στην Ελασσόνα 
και στους Ιερούς Ναούς της ευρύτερης περιοχής της θα γιορταστούν τα Άγια Θεοφάνεια! 

Στο επίκεντρο, ο επίσημος Εορτασμός στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, όπου το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος!
Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, θα σχηματιστεί πομπή, με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας και Θρησκευτικών Αρχών, που θα κατευθυνθούν στη γέφυρα του ποταμού Ελασσονίτη, εκεί όπου θα γίνει η ρίψη του Τιμίου Σταυρού, με τη συμμετοχή στο Έθιμο, νεαρών και άλλων κολυμβητών!
Τύρναβος - Τιταρήσιος ποταμός
Στον Τύρναβο θα πραγματοποιηθεί:
Ώρα 10.30 π.μ.: 

Η Έναρξη του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, παρουσία Στρατιωτικών, Θρησκευτικών Αρχών και του Κόσμου!
Εν συνεχεία, αναχώρηση από τον Μητροπολιτικό Ναό στη γέφυρα του Τιταρήσιου ποταμού για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου με την συνοδεία Στρατιωτικού Αγήματος μέχρι την γέφυρα! 

Στα Φάρσαλα οι Εορταστικές Εκδηλώσεις με την παρουσία Θρησκευτικής, Στρατιωτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας θα πραγματοποιηθούν στις 11:45 π.μ. με τον Αγιασμό των Υδάτων Απιδανού!
Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά!