Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

➧ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Μαζική Διανομή Τόνων Τροφίμων του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ στην Αττική - Μοιράστηκαν Κρέας, Ρύζι, Λαχανικά, Πατάτες, Φρούτα κι άλλα Εδέσματα στους Έλληνες Πολίτες (πλήρες φωτορεπορτάζ) ➧ Το Πρωτοχρονιάτικο Γλέντι κι οι Ευχές για το νέο Έτος με την Kοπή της Βασιλόπιτας στα Τοπικά της Καταστήματα σε όλη την Χώρα ➧ Ο προεκλογικός αγώνας του πολιτικού φορέα


Με μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Μαζική Διανομή Τροφίμων του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ στην Αττική!
Τόνοι από Κρέας Χοιρινό σε κιβώτια, Ρύζι, Πατάτες, Λαχανικά, Φρούτα καθώς και Γιορτινά Εδέσματα (Βασιλόπιτες), μοιράστηκαν Μαζικά στις Ελληνικές Οικογένειες!
Από νωρίς το μεσημέρι είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες υπεύθυνοι, Στελέχη, Μέλη και Υποστηρικτές της ¨Χρυσής Αυγής¨, για την Μαζική Διανομή του Κινήματος και να βοηθήσουν στο στήσιμο και στην κατηγοριοποίηση των πάμπολλων Τόνων των Τροφίμων!
 Η Μαζική Διανομή Τροφίμων κι άλλων ειδών, κράτησε μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες!
Δείτε παρακάτω πλήρες φωτορεπορτάζ!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή της ¨Τ.Ο. Αθηνών Χρυσής Αυγής¨, όπου Έλληνες Φίλοι και Υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να εισέλθουν στα Γραφεία του Συνδέσμου και να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί με Παραδοσιακό Γλέντι και Πλούσιο Φαγητό! 
Η Γιορτή άνοιξε επίσης με χαιρετισμό και Κοπή της Βασιλόπιτας, από τον Γραμματέα της ¨Τ.Ο. Αθηνών¨ κ. Ιωάννη Βουλδή, αναφερόμενο στις δράσεις του πολιτικού φορέα για το 2014, μέσω προβολών!
Το Γλέντι συνεχίστηκε με Παραδοσιακή Μουσική, Φαγητό και Χορό για τους Έλληνες Πολίτες που βρέθηκαν εντός των γραφείων, μέχρι πρωίας!

 
Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η ¨Χρυσή Αυγή¨ έκοψε την Ελληνική Παραδοσιακή της Βασιλόπιτα με Εκατοντάδες κόσμου Ελλήνων Πολιτών, προσφέροντας στιγμές χαράς στους παρευρισκομένους, στα Καταστήματά της που ήταν ασφυκτικά γεμάτα, με Ευχές για ένα Ευτυχισμένο και Νικηφόρο Έτος και Νικηφόρα την ¨Χρυσή Αυγή¨ την ημέρα των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου!
Πολλά Συγχαρητήρια και με την Νίκη!
Δείτε τον προεκλογικό αγώνα του πολιτικού φορέα της ¨Χρυσής Αυγής¨, για τις επερχόμενες Εκλογές 
την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου 2015!

Τόσο με Δυναμικές Πορείες στους δρόμους, όσο και με Μαζικές Εκδηλώσεις - στα πραγματικά ασφυκτικά γεμάτα - Τοπικά Καταστήματα του πολιτικού φορέα της ¨Χρυσής Αυγής¨, καταγράφηκε για αυτόν τον Μήνα η πολιτική της Δράση σε όλα τα επίπεδα!
Πραγματοποιήθηκε επίσης πλήθος προεκλογικών Εκδηλώσεων!
Ο ¨Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή¨ παρουσίασε τα ψηφοδέλτιά του σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και πραγματοποίησε τις 
Μεγάλες προεκλογικές του Συγκεντρώσεις που έτυχαν Μεγαλειώδους για τα χρονικά Συμπαράστασης!