Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Έλληνες: Πάνος Δελούκας - ¨Ερευνά τα γονίδια νεότητας και ύψους¨

Ο κος Πάνος Δελούκας είναι καθηγητής Καρδιαγγειακής Γονιδιωματικής στο Ινστιτούτο Έρευνας ¨Ουίλιαμ Χάρβει¨ και στο Πανεπιστήμιο ¨Κουίν Μαρί¨, καθώς και μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Γενετικής!
Έχει γίνει ευρύτερα γνωστός από τις μελέτες που έχει κάνει για τα γονίδια της νεότητας αλλά και ύψους!
Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 1986! Συνέχισε τις σπουδές του στη Μικροβιολογία στο Πανεπιστήμιο ¨Παρί 7¨ κι έλαβε το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο ¨Μπιοζέντρουμ¨ στην Ελβετία!
Το 1994 έγινε μέλος του ενός μεγάλου ερευνητικού βρετανικού ιδρύματος όπου ηγήθηκε του προγράμματος με σκοπό τη χαρτογράφηση 30.000 γονιδιακών δεικτών, ενώ ήταν και μέλος του προγράμματος για τη χαρτογράφηση του ανθρώπινου Γονιδιώματος!
Ερεύνησε τη γενετική προδιάθεση των καρδιομεταβολικών χαρακτηριστικών, εστιάζοντας στην στεφανιαία νόσο και στο έμφραγμα του μυοκαρδίου!
Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των ομάδων Ανθρώπινης Γενετικής στο Ινστιτούτο όταν εντάχθηκε ως αρχηγός της ομάδας για να βοηθήσει στην οικοδόμηση των γενετικών χαρτών για το Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος!
Η ομάδα του εντόπισε τέσσερα γονίδια, τα οποία ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται ανάλογα με τον τρόπο ζωής που ακολουθεί κανείς και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες!
Γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο μεταλλάσσονται τα γονίδια πιστεύουν ότι θα μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία αντιγηραντικών φαρμάκων νέας γενιάς! Το 2014 μαζί με 2 ακόμα Ελληνικής Καταγωγής Ερευνητές, συμμετείχαν στη μελέτη ομάδας επιστημόνων που ανακάλυψε νέα γονίδια που καθορίζουν το ύψος του ανθρώπου, διπλασιάζοντας τον μέχρι τώρα σχετιζόμενο αριθμό των γονιδίων που έχουν βρεθεί σε πάνω από 400!
Η μελέτη, που έγινε από την κοινοπραξία Γενετική Διερεύνηση Ανθρωπομετρικών Χαρακτηριστικών , με επικεφαλής τον Τζόελ Χίρσχορν του Ινστιτούτου ¨Μπρόουντ¨ των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και ΜΙΤ (ΗΠΑ), καθώς και τον Άντριου Γουντ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Έξετερ, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό γενετικής ¨Νατουρ τζενέτικς¨! Με τη δημιουργία του χάρτη διερευνά τις γενετικές διαφορές στις οποίες οφείλεται η διαφορετική ευαισθησία μας σε ασθένειες, ενώ έχει δηλώσει πως έχει βοηθήσει στην αξιοποίηση της πληροφορίας που έχει προκύψει από την ανάγνωση του Ανθρώπινου Γονιδιώματος!
Συγχαρητήρια!